Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK White Crows Křelov Barcelona.FC
Havran 1 Tactiek smrt
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
72.4 gemiddelde waardering 70.7
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kazma verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Čepl met een snelle inworp. Kazma geeft een hoge lob. Anglada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Spousta bereikt de bal nog maar net als eerste. Spousta geeft een lange en hoge pass. Anglada kopt de bal weg. Kobosil rent richting de bal. Kobosil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Barrera geeft de bal voor. Mielczarek kopt de bal weg. Radaelli met een sublieme pass. Combes geeft de bal voor. Jeníček springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saudek passt de bal zonder na te denken. Kazma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazma geeft een lange en hoge pass. Anglada is nu in balbezit. Anglada schiet op doel. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Sobotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka begaat een overtreding. Sobotka krijgt een gele kaart. Saudek raakt geblesseerd tijdens het duel. Čepl wilt de vrije trap nemen. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique passt de bal met de wreef. Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil geeft een lange en hoge pass. Anglada maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mielczarek probeert naar een medespeler te passen. Combes speelt de bal door. Jeníček heeft problemen om de bal te vangen. Jeníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 1:0

23e minuut.
Radaelli met een snelle inworp. Barrera rent richting de bal. Combes verovert de bal door een tackle van achteren. Combes geeft een hoge lob. Mosner maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Spousta speelt de bal door. Klungelig pakt Saudek de bal. Ženubil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ženubil krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fabris geeft een lange en hoge pass. Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes passt de bal in één keer door. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gligorjević passt de bal met de wreef. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Combes is nu in balbezit. Combes geeft een hoge lob. Mosner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Čepl de bal. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli passt de bal in één keer door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kazma met een sublieme pass. Spousta rent richting de bal. Spousta passt de bal in één keer door. Anglada rent richting de bal. Anglada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 53%, Barcelona.FC 47%.
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 1:0

47e minuut.
Gligorjević kopt de bal weg. Echenique speelt de bal door. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek schiet op doel. Mielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 1:1

52e minuut.
Znojemský is nu in balbezit. Znojemský passt de bal in één keer door. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli geeft een hoge lob. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner schiet op doel. Krčín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 2:1

63e minuut.
Čepl rent richting de bal. Čepl speelt de bal door. Spousta probeert naar een medespeler te passen. Anglada heeft problemen om de bal te vangen. Anglada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Echenique met een sublieme pass. Čepl kan de bal niet met de borst controleren. Jeníček is nu in balbezit. Mosner rent richting de bal. Mosner haalt uit met een fantastische trap. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Salomon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spousta de bal. Spousta probeert naar een medespeler te passen. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ženubil speelt de bal door. Combes rent richting de bal. Combes passt de bal zonder na te denken. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Barrera geeft een lange en hoge pass. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek geeft een lange en hoge pass. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kobosil passt de bal zonder na te denken. Gligorjević is nu in balbezit. Spousta verovert de bal door een tackle van achteren. Spousta haalt uit met een fantastische trap. Mielony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique geeft een hoge lob. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 2:2

86e minuut.
Saudek is nu in balbezit. Kobosil met een sublieme pass. Saudek probeert naar een medespeler te passen. Kazma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil verovert de bal door een tackle van achteren. Ženubil begaat een overtreding. Kobosil raakt geblesseerd tijdens het duel. Čepl komt bij de bal en schiet. Mielony bokst de bal weg. Kazma geeft de bal voor. Saudek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 2:3

88e minuut.
Ženubil passt de bal zonder na te denken. Sobotka rent richting de bal. Sobotka passt de bal met de wreef. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček schiet op doel. Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ženubil probeert naar een medespeler te passen. Combes is nu in balbezit. Combes passt de bal zonder na te denken. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Krčín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Krčín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 41%, Barcelona.FC 59%.
SK White Crows Křelov - Barcelona.FC 2:3