Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK White Crows Křelov FC Koněšín
Havran 1 Tactiek 3-3-1-3
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
69.8 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Aceval passt de bal zonder na te denken. Bicek heeft problemen om de bal te vangen. Casco rent richting de bal. Casco geeft de bal voor. Emanuel springt en kopt de bal. Mielony bokst de bal weg. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 0:1

5e minuut.
Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ženubil. Strohschneider is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strohschneider kopt de bal weg. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek passt de bal met de wreef. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz geeft een hoge lob. Mosner rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chodakiewicz neemt de hoekschop. Mosner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Chodakiewicz onderschept slim de pass. Chodakiewicz geeft de bal voor. Kučera heeft problemen om de bal te vangen. Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bicek rent richting de bal. Mosner verovert de bal door een tackle van achteren. Mosner passt de bal zonder na te denken. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gligorjević geeft de bal voor. Galev rent richting de bal. Mosner verovert de bal door een tackle van achteren. Mosner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 1:1

32e minuut.
Chierchia geeft een lange en hoge pass. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. Mielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 1:2

39e minuut.
Strohschneider kopt de bal weg. Fabris rent richting de bal. Fabris geeft de bal voor. Mosner kan de bal niet met de borst controleren. Mosner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 42%, FC Koněšín 58%.
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 1:2

50e minuut.
Combes rent richting de bal. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli geeft de bal voor. Mosner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Casco probeert naar een medespeler te passen. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner onderschept slim de pass. Mosner draait met de bal, schiet en ... Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sobotka probeert naar een medespeler te passen. Combes is nu in balbezit. Combes probeert naar een medespeler te passen. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Lepšík bokst de bal weg.

66e minuut.
Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufr verovert de bal door een tackle van achteren. Rufr geeft de bal voor. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval draait met de bal, schiet en ... Mielony bokst de bal weg. Emanuel rent richting de bal. Emanuel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aceval rent richting de bal. Aceval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 1:3

74e minuut.
Casco speelt de bal door. Fabris probeert de bal aan de voet te houden. Sobotka is nu in balbezit. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kučera probeert naar een medespeler te passen. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek passt de bal in één keer door. Ženubil geeft de bal voor. Mosner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Emanuel stond buitenspel. Gligorjević neemt vlug de vrije trap. Chierchia kan de bal niet met de borst controleren. Mosner rent richting de bal. Mosner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 32%, FC Koněšín 68%.
SK White Crows Křelov - FC Koněšín 2:3