Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Samsung Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23709
1.FC Hrachovina Hustlers
pokus Tactiek Boo Boo
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Stehno verovert de bal door een tackle van achteren. Gosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosset geeft een lange en hoge pass. Zamachowski krijgt zijn hoofd ertegen. Uviďál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - Hustlers 1:0

23e minuut.
Gosset met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecas begaat een overtreding. Klonecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintilie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - Hustlers 2:0

26e minuut.
Gecas geeft een hoge lob. Lizák kopt de bal weg. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - Hustlers 2:1

31e minuut.
Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie geeft een hoge lob. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe geeft de bal voor. Klonecki krijgt zijn hoofd ertegen. Uviďál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Karlíček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lizák de bal. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Krupič geeft een hoge lob. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. Probierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 47%, Hustlers 53%.
1.FC Hrachovina - Hustlers 2:1

47e minuut.
Kapsas speelt de bal door. Klonecki is nu in balbezit. Gecas verovert de bal door een tackle van achteren. Maciocha onderschept slim de pass. Maciocha haalt uit met een fantastische trap. Uviďál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Hnot kan de bal niet met de borst controleren. Izaguirre rent richting de bal. Hnot verovert de bal door een tackle van achteren. Hnot geeft de bal voor. Zamachowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Karlíček met een sublieme pass. Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een hoge lob. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Gallegos speelt de bal door. Zuska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gosset. Gosset krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Maciocha speelt de bal door. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe geeft de bal voor. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski schiet op doel. Uviďál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klonecki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gheorghe met de inworp. Kapsas is nu in balbezit. Zamachowski onderschept slim de pass. Zamachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - Hustlers 3:1

79e minuut.
Karlíček speelt de bal door. Daar is Lizák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizák geeft een hoge lob. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lizák zal de hoekschop nemen. Izaguirre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 55%, Hustlers 45%.
1.FC Hrachovina - Hustlers 3:1