Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hull Sweeper SK Detmarky
Leftwing Tactiek juni
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Platan geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Strož onderschept slim de pass. Strož draait met de bal, schiet en ... Radulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Głódź controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schulz. Głódź raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeremiáš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Głódź kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Skřivánek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Špíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köybaşı begaat een overtreding. Špíček raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Špíček kan niet meer verder spelen. Tráva komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft de bal voor. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Nesiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 0:1

9e minuut.
Doeltrap. Nesiba trapt de bal weg. Strož kopt de bal weg. Tráva rent richting de bal. Tráva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grzędzicki geeft de bal voor. Knotek geeft een hoge lob. Grzędzicki kopt de bal weg. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doudleba is nu in balbezit. Doudleba passt de bal in één keer door. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı geeft een hoge lob. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stelzer passt de bal zonder na te denken. Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel. Nesiba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 0:2

29e minuut.
Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Junák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doudleba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doudleba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. Nesiba bokst de bal weg.

34e minuut.
Doudleba met een snelle inworp. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Köybaşı geeft een lange en hoge pass. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Doudleba geeft een lange en hoge pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź rent richting de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Medvecký geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzędzicki met de inworp. Köybaşı geeft de bal voor. Stelzer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kim rent richting de bal. Strož onderschept slim de pass. Bartra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strož is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strož neemt de penalty, wat een uithaal! Radulić bokst de bal weg.

45e minuut.
Doudleba is nu in balbezit. Doudleba speelt de bal door. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Nesiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 58%, SK Detmarky 42%.
Hull Sweeper - SK Detmarky 0:2

55e minuut.
Třebenický geeft een lange en hoge pass. Platan rent richting de bal. Głódź onderschept slim de pass. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 0:3

57e minuut.
Kim geeft een hoge lob. Inworp. Tráva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strož rent richting de bal. Strož haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:3

60e minuut.
Stelzer passt de bal zonder na te denken. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bartra is nu in balbezit. Bartra geeft de bal voor. Köybaşı speelt de bal door. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzędzicki neemt de hoekschop. Głódź maakt een snoekduik en kopt de bal. Nesiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:4

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lajdák stond buitenspel. Thông maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Głódź kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. Nesiba bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Doudleba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junák is nu in balbezit. Junák geeft een hoge lob. Strož bereikt de bal nog maar net als eerste. Strož draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Doudleba de bal. Doudleba passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bruncvík is nu in balbezit. Köybaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:5

77e minuut.
Kim geeft de bal voor. Głódź kopt de bal weg. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:6

84e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Głódź de bal. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Nesiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:7

89e minuut.
Junák geeft de bal voor. Bartra kopt de bal weg. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tráva met een snelle inworp. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek geeft een lange en hoge pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Radulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 60%, SK Detmarky 40%.
Hull Sweeper - SK Detmarky 1:7