Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec 1.FC Hrachovina
Běhej! Tactiek pokus
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.2 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dobroň passt de bal met de wreef. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft de bal voor. Domingo krijgt zijn hoofd ertegen. Probierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - 1.FC Hrachovina 1:0

10e minuut.
Kolanović geeft een hoge lob. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Olmo. Del Olmo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Paskuda passt de bal met de wreef. Mardoša heeft problemen om de bal te vangen. Mardoša passt de bal zonder na te denken. Jolivet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolivet schiet op doel. Probierz bokst de bal weg.

13e minuut.
Domingo haalt uit met een fantastische trap. Del Olmo geeft een lange en hoge pass. Amarillo is nu in balbezit. Amarillo draait met de bal, schiet en ... Bako maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Howedas Sedlec - 1.FC Hrachovina 1:1

26e minuut.
Domingo passt de bal in één keer door. Del Olmo is nu in balbezit. Jolivet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Olmo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Fajtl geeft een lange en hoge pass. Maciocha kopt de bal weg. Daar is Zamachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamachowski geeft de bal voor. Amarillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - 1.FC Hrachovina 1:2

30e minuut.
Paskuda verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša geeft de bal voor. Domingo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie geeft een hoge lob. Amarillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarillo draait met de bal, schiet en ... Bako probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dobroň bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie is nu in balbezit. Dobroň verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroň geeft een lange en hoge pass. Domingo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 57%, 1.FC Hrachovina 43%.
Howedas Sedlec - 1.FC Hrachovina 1:2

57e minuut.
Dobroň passt de bal in één keer door. Laskai met een sublieme pass. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft een lange en hoge pass. Jolivet krijgt zijn hoofd ertegen. Probierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Laskai met een sublieme pass. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša passt de bal met de wreef. Domingo is nu in balbezit. Domingo schiet op doel. Probierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becali komt het veld opgelopen. Mureşan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gheorghe passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Paskuda onderschept slim de pass. Maciocha onderschept slim de pass. Maciocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 47%, 1.FC Hrachovina 53%.
Howedas Sedlec - 1.FC Hrachovina 1:2