Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas Dědická lavina
442 zkouška Tactiek dingo
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 47.7
formidable Schieten good
excellent Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Sorescu passt de bal met de wreef. Fuxa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 1:0

8e minuut.
Jakub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă met een sublieme pass. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu schiet op doel. Filipský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sæþórsson met een sublieme pass. Da Silva rent richting de bal. Da Silva passt de bal met de wreef. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Filipský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oraşan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek begaat een overtreding. Vohryzek krijgt een gele kaart. Coandă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Da Silva met een snel genomen vrije trap. Nacioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jakub rent richting de bal. Jakub passt de bal zonder na te denken. Mândreanu speelt de bal door. Coandă rent richting de bal. Coandă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trajdal de bal. Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu geeft een hoge lob. Coandă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Trajdal de bal. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu passt de bal met de wreef. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jakub speelt de bal door. Coandă is nu in balbezit. Vörös tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coandă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jakub neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jakub is nu in balbezit. Jakub geeft de bal voor. Coandă rent richting de bal. Jakub bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakub geeft een hoge lob. Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Jakub de bal. Jakub geeft een lange en hoge pass. Trajdal probeert de bal met de borst te controleren. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mândreanu passt de bal in één keer door. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu passt de bal in één keer door. Coandă heeft problemen om de bal te vangen. Coandă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 28%, Dědická lavina 72%.
FC Caravelas - Dědická lavina 3:0

53e minuut.
Mândreanu passt de bal met de wreef. Sorescu rent richting de bal. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... Filipský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Trajdal rent richting de bal. Trajdal passt de bal in één keer door. Jakub probeert naar een medespeler te passen. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Coandă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nacioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Trajdal rent richting de bal. Nacioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nacioğlu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Trýska passt de bal zonder na te denken. Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu geeft een lange en hoge pass. Coandă heeft problemen om de bal te vangen. Coandă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vörös onderschept slim de pass. Da Silva speelt de bal door. Sorescu met een sublieme pass. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu passt de bal met de wreef. Buňka is nu in balbezit. Coandă onderschept slim de pass. Coandă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mândreanu probeert de bal met de borst te controleren. Mândreanu speelt de bal door. Coandă rent richting de bal. Coandă schiet op doel. Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 4:0

73e minuut.
Vörös rent richting de bal. Nacioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nacioğlu passt de bal met de wreef. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Trajdal heeft problemen om de bal te vangen. Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Sorescu geeft de bal voor. Coandă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft de bal voor. Jakub rent richting de bal. Jakub geeft een hoge lob. Nacioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 5:0

80e minuut.
Buňka verovert de bal door een tackle van achteren. Jakub kan de bal niet met de borst controleren. Jakub passt de bal met de wreef. Coandă rent richting de bal. Coandă geeft de bal voor. Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă haalt uit met een fantastische trap. Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Dědická lavina 6:0

85e minuut.
Nacioğlu passt de bal zonder na te denken. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu passt de bal met de wreef. Nacioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 27%, Dědická lavina 73%.
FC Caravelas - Dědická lavina 6:0