Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Stadio Olimpico
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38500
FK Sezimovo Ústí FC Bulíci Jirkov
okop Tactiek magic
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička verovert de bal door een tackle van achteren. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 1:0

9e minuut.
Pérez Oliveros probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruštička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Rejman de bal. Rejman passt de bal met de wreef. Dragan rent richting de bal. Dragan schiet op doel. Fingr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 1:1

28e minuut.
Pérez Oliveros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalán met een snelle inworp. Hruštička geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Drahorád heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Lepšík ... Strafschop! Drahorád is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štigler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 2:1

37e minuut.
Rejžák is nu in balbezit. Rejžák passt de bal in één keer door. Štigler met een sublieme pass. Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Kalán geeft de bal voor. Rogal bokst de bal weg.

41e minuut.
Ťukal onderschept slim de pass. Komárek speelt de bal door. Kalán speelt de bal door. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 44%, FC Bulíci Jirkov 56%.
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 3:1

53e minuut.
Ťukal geeft een hoge lob. Lepšík kopt de bal weg. Pérez Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena onderschept slim de pass. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg.

60e minuut.
Štigler rent richting de bal. Štigler passt de bal zonder na te denken. Antolec is nu in balbezit. Drahorád onderschept slim de pass. Drahorád schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hruštička passt de bal zonder na te denken. Kalán is nu in balbezit. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Minh Hoàng de bal. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Kalán is nu in balbezit. Kalán geeft de bal voor. Drahorád springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ťukal verovert de bal door een tackle van achteren. Ťukal geeft een lange en hoge pass. Kalán is nu in balbezit. Kalán geeft de bal voor. Drahorád springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Hruštička met de inworp. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rejžák rent richting de bal. Rejžák passt de bal zonder na te denken. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád rent richting de bal. Drahorád schiet op doel. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Oliveros rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Belu kopt de bal weg. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Půhoný speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Dragan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tujka onderschept slim de pass. Rejman onderschept slim de pass. Rejman passt de bal zonder na te denken. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Belu rent richting de bal. Hruštička speelt de bal door. Klungelig pakt Belu de bal. Belu schiet op doel. Fingr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 3:2

86e minuut.
Švadlena passt de bal met de wreef. Ťukal speelt de bal door. Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rejžák met een sublieme pass. Young probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Oliveros is nu in balbezit. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Drahorád is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalán neemt de hoekschop. Drahorád springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 39%, FC Bulíci Jirkov 61%.
FK Sezimovo Ústí - FC Bulíci Jirkov 4:2