Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Hustlers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 24646
Hustlers Howedas Sedlec
Boo Boo Tactiek Běhej!
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mertlík geeft een hoge lob. Izaguirre is nu in balbezit. Boleslav is nu in balbezit. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobroň geeft een lange en hoge pass. Mertlík probeert de bal met de borst te controleren. Mureşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mureşan krijgt een gele kaart. Mertlík raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mertlík kan niet meer verder spelen. Šedivec komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Šedivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroň onderschept slim de pass. Dobroň passt de bal zonder na te denken. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan haalt uit met een fantastische trap. Uviďál bokst de bal weg.

15e minuut.
Lizák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Laskai ... Strafschop! Karlíček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izaguirre neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Paskuda geeft een lange en hoge pass. Gecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi onderschept slim de pass. Daar is Di Caroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mureşan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Šedivec ... Strafschop! Mureşan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Caroi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Uviďál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hustlers - Howedas Sedlec 0:1

31e minuut.
Paquet kopt de bal weg. Krupič heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Caroi. Di Caroi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lizák geeft een hoge lob. Dobroň verovert de bal door een tackle van achteren. Zuska met een sublieme pass. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Bako bokst de bal weg.

39e minuut.
Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Kolanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Izaguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Izaguirre neemt zijn aanloop. Bako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hustlers - Howedas Sedlec 1:1

44e minuut.
Stehno rent richting de bal. Di Caroi verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşan rent richting de bal. Mureşan haalt uit met een fantastische trap. Uviďál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hustlers 33%, Howedas Sedlec 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hustlers - Howedas Sedlec 1:1

58e minuut.
Zuska is nu in balbezit. Zuska geeft de bal voor. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Bako bokst de bal weg.

59e minuut.
Lizák geeft een lange en hoge pass. Drahovzal heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel. Bako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hustlers - Howedas Sedlec 2:1

73e minuut.
Kapsas passt de bal met de wreef. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hustlers - Howedas Sedlec 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hustlers 34%, Howedas Sedlec 66%.
Hustlers - Howedas Sedlec 3:1