Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bulíci Jirkov FC Caravelas
magic Tactiek 442 zkouška
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 54.7
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Belu is nu in balbezit. Belu passt de bal zonder na te denken. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Prudêncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jakub kopt de bal weg. Jandl rent richting de bal. Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 1:0

17e minuut.
Lepšík probeert naar een medespeler te passen. Rejman speelt de bal door. Young is nu in balbezit. Young geeft een hoge lob. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Půhoný speelt de bal door. Minh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu haalt uit met een fantastische trap. Prudêncio bokst de bal weg. Oraşan kopt de bal weg. Hojdar speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Dragan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Hojdar speelt de bal door. Dragan heeft problemen om de bal te vangen. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mândreanu passt de bal met de wreef. Daar is Harper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harper met een sublieme pass. Rybák is nu in balbezit. Rybák schiet op doel. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bulíci Jirkov 46%, FC Caravelas 54%.
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 1:0

62e minuut.
Daar is Coandă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coandă schiet op doel. Lepšík probeert de bal aan de voet te houden. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mândreanu geeft de bal voor. Coandă is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jakub zal de hoekschop nemen. Harper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 1:1

74e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sæþórsson de bal. Dragan rent richting de bal. Dragan schiet op doel. Prudêncio bokst de bal weg. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 2:1

78e minuut.
Oraşan rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young passt de bal met de wreef. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragan de bal. Dragan schiet op doel. Prudêncio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bulíci Jirkov 50%, FC Caravelas 50%.
FC Bulíci Jirkov - FC Caravelas 3:1