Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dědická lavina FK Sezimovo Ústí
kupředu Tactiek okop
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
68.8 gemiddelde waardering 61.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Koller is nu in balbezit. Hampl is nu in balbezit. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal met de wreef. Jesenický speelt de bal door. Hampl heeft problemen om de bal te vangen. Hampl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 1:0

6e minuut.
Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička passt de bal met de wreef. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kokoška geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimov met een snelle inworp. Jesenický geeft een hoge lob. Koller krijgt zijn hoofd ertegen. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Šimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimov geeft een hoge lob. Ťukal rent richting de bal. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Melíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Vala verovert de bal door een tackle van achteren. Drahorád rent richting de bal. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Žalský bokst de bal weg.

16e minuut.
Rejžák is nu in balbezit. Rejžák geeft de bal voor. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Žalský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 1:1

17e minuut.
Daar is Hampl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jesenický rent richting de bal. Jesenický passt de bal zonder na te denken. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller schiet op doel. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šimov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koller springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 2:1

20e minuut.
Tujka geeft een lange en hoge pass. Kokoška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl onderschept slim de pass. Hampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 3:1

24e minuut.
Hruštička verovert de bal door een tackle van achteren. Stolárik rent richting de bal. Ťukal rent richting de bal. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl schiet op doel. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Stolárik speelt de bal door. Hampl is nu in balbezit. Ťukal maakt een afschuwelijke overtreding. Hampl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jesenický komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft een hoge lob. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 3:2

34e minuut.
Šimov kopt de bal weg. Tujka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller onderschept slim de pass. Hampl rent richting de bal. Hampl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Koller is nu in balbezit. Koller passt de bal zonder na te denken. Ťukal rent richting de bal. Hampl onderschept slim de pass. Hampl draait met de bal, schiet en ... Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 37%, FK Sezimovo Ústí 63%.
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 3:2

50e minuut.
Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal met de wreef. Karban is nu in balbezit. Karban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 4:2

53e minuut.
Hampl passt de bal met de wreef. Stolárik rent richting de bal. Stolárik passt de bal in één keer door. Hampl is nu in balbezit. Hampl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Zbyhoň speelt de bal door. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stolárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolárik geeft een hoge lob. Hampl maakt een snoekduik en kopt de bal. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ťukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

59e minuut.
Koller rent richting de bal. Koller met een sublieme pass. Hampl rent richting de bal. Hampl geeft een hoge lob. Karban springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hruštička rent richting de bal. Hruštička passt de bal in één keer door. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Komárek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zbyhoň met de inworp. Stolárik geeft een lange en hoge pass. Koller springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 5:2

72e minuut.
Jesenický passt de bal zonder na te denken. Šimov rent richting de bal. Šimov passt de bal met de wreef. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ... Fingr bokst de bal weg.

78e minuut.
Zbyhoň kopt de bal weg. Stolárik is nu in balbezit. Stolárik passt de bal in één keer door. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karban is nu in balbezit. Karban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kokoška rent richting de bal. Jesenický onderschept slim de pass. Jesenický passt de bal zonder na te denken. Hampl rent richting de bal. Hampl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tujka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šimov met de inworp. Jesenický is nu in balbezit. Jesenický geeft een hoge lob. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 6:2

89e minuut.
Tujka rent richting de bal. Tujka geeft een hoge lob. Švadlena kopt de bal weg. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Žalský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 32%, FK Sezimovo Ústí 68%.
Dědická lavina - FK Sezimovo Ústí 6:2