Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Měděný Kotel
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 22781
Zlín Cavaliers SK Detmarky
berani duc!!! Tactiek petrik
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Głódź passt de bal met de wreef. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft de bal voor. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stelzer is nu in balbezit. Met opzet legt Phương Đức zijn tegenspeler op de grond. Phương Đức krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi geeft een lange en hoge pass. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Drajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - SK Detmarky 0:1

12e minuut.
Nádašdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doudleba rent richting de bal. Doudleba passt de bal met de wreef. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Třebenický geeft de bal voor. Inworp. Boury met de inworp. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doudleba met een snelle inworp. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - SK Detmarky 0:2

38e minuut.
Protopapas speelt de bal door. van der Leck met een sublieme pass. Boury probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Radulić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - SK Detmarky 1:2

41e minuut.
Iwannek probeert naar een medespeler te passen. Kebelis is nu in balbezit. Kebelis passt de bal zonder na te denken. Rimmer rent richting de bal. Rimmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 63%, SK Detmarky 37%.
Zlín Cavaliers - SK Detmarky 1:2

48e minuut.
van der Leck kopt de bal weg. Głódź is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boury. Boury krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sokolovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolovsky geeft een hoge lob. Kim is nu in balbezit. Rimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rimmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Thông passt de bal zonder na te denken. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Drajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doudleba is nu in balbezit. Doudleba passt de bal met de wreef. Głódź is nu in balbezit. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Drajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Protopapas begaat een overtreding. Doudleba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doudleba met een snel genomen vrije trap. Głódź springt en kopt de bal. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 56%, SK Detmarky 44%.
Zlín Cavaliers - SK Detmarky 1:2