Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Hull Sweeper
lenka 1 Tactiek Vysunuta
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Skřivánek passt de bal zonder na te denken. Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talian krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kurz passt de bal met de wreef. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubílek is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kubílek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubchev met een snelle inworp. Talian rent richting de bal. Talian geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Hull Sweeper 1:0

31e minuut.
Hubchev met de inworp. Kurz is nu in balbezit. Tobin onderschept slim de pass. Tobin geeft een hoge lob. Perez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bruncvík kopt de bal weg. Lajdák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plateroti. Lajdák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lajdák komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tobin passt de bal zonder na te denken. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 59%, Hull Sweeper 41%.
Lenka Karviná - Hull Sweeper 1:0

46e minuut.
Bruncvík verovert de bal door een tackle van achteren. Bruncvík geeft een hoge lob. Narváez controleert de bal met de borst. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lenka Karviná - Hull Sweeper 1:1

61e minuut.
Skřivánek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobin de bal. Tobin passt de bal met de wreef. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kubílek met een sublieme pass. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruncvík onderschept slim de pass. Bruncvík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kávai de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tobin passt de bal met de wreef. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schulz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Medvecký verovert de bal door een tackle van achteren. Medvecký geeft een hoge lob. Hřebejk kopt de bal weg. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hřebejk is nu in balbezit. Kłus is nu in balbezit. Hřebejk verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebejk geeft een lange en hoge pass. Lajdák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Hull Sweeper 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 64%, Hull Sweeper 36%.
Lenka Karviná - Hull Sweeper 1:2