Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bulíci Jirkov 1.FC Hrachovina
magic Tactiek pokus
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 68.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Belu rent richting de bal. Burenţa geeft een hoge lob. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 0:1

10e minuut.
Rejman speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Hojdar is nu in balbezit. Dragan is nu in balbezit. Dragan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 1:1

26e minuut.
Antolec met een sublieme pass. Inworp. Gosset met de inworp. Maciocha geeft een lange en hoge pass. Zamachowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Minh Hoàng neemt de hoekschop. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Young is nu in balbezit. Young geeft een lange en hoge pass. Burenţa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 2:1

34e minuut.
Inworp. Gosset met de inworp. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Maciocha geeft de bal voor. Zamachowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maciocha probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolec kan de bal niet met de borst controleren. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski schiet op doel. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gheorghe met de inworp. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bulíci Jirkov 61%, 1.FC Hrachovina 39%.
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 2:1

46e minuut.
Maciocha probeert naar een medespeler te passen. Gosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosset geeft een hoge lob. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Del Olmo geeft de bal voor. Klonecki kopt de bal weg. Lepšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Fajtl geeft de bal voor. Lepšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepšík geeft de bal voor. Belu heeft problemen om de bal te vangen. Belu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pérez Oliveros speelt de bal door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hnot. Hnot krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Belu rent richting de bal. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng passt de bal in één keer door. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Belu met een sublieme pass. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Dragan is nu in balbezit. Rejman geeft een hoge lob. Young maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Honzíček komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gosset is nu in balbezit. Gosset met een sublieme pass. Maciocha rent richting de bal. Maciocha geeft de bal voor. Zamachowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolec verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie geeft een lange en hoge pass. Gheorghe is nu in balbezit. Gheorghe draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg.

83e minuut.
Honzíček is nu in balbezit. Honzíček met een sublieme pass. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Dragan springt en kopt de bal. Probierz bokst de bal weg. Fajtl is nu in balbezit. Fajtl passt de bal in één keer door. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bulíci Jirkov 48%, 1.FC Hrachovina 52%.
FC Bulíci Jirkov - 1.FC Hrachovina 3:1