Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Ayssan Lenka Karviná
Ayssan ATT 352 Tactiek lenka 1
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Ferlita geeft een hoge lob. Savaştürk heeft problemen om de bal te vangen. Kávai rent richting de bal. Savaştürk verovert de bal door een tackle van achteren. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Brassey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Brandejs verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Ferlita rent richting de bal. Ferlita schiet op doel. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Piszczek met de inworp. Dębiński speelt de bal door. Klungelig pakt Ferlita de bal. Ferlita schiet op doel. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kłus zijn tegenspeler op de grond. Ferlita raakt geblesseerd tijdens het duel. Dębiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferlita maakt een snoekduik en kopt de bal. Brassey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Dębiński speelt de bal door. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita draait met de bal, schiet en ... Paal! Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Narváez passt de bal zonder na te denken. Hubchev controleert de bal met de borst. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek geeft de bal voor. Savaştürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dębiński passt de bal met de wreef. Iscru is nu in balbezit. Iscru passt de bal in één keer door. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Goleśniewski met de inworp. Daar is Talian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talian geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McClain heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 0:1

41e minuut.
Brandejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Talian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Perez de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koc met een harde bal richting middenveld. Tobin kopt de bal weg. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tobin probeert de bal met de borst te controleren. Dębiński probeert naar een medespeler te passen. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita haalt uit met een fantastische trap. Brassey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 34%, Lenka Karviná 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 1:1

46e minuut.
Tobin passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suoninen. Perez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Perez kan niet meer verder spelen. Faldyna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kávai rent richting de bal. Ferlita onderschept slim de pass. Ferlita passt de bal in één keer door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dębiński rent richting de bal. Dębiński passt de bal met de wreef. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita draait met de bal, schiet en ... Brassey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 2:1

55e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft een lange en hoge pass. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita draait met de bal, schiet en ... Brassey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 3:1

58e minuut.
Kłus passt de bal in één keer door. Tobin probeert de bal met de borst te controleren. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kávai de bal onder controle te krijgen. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita draait met de bal, schiet en ... Brassey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dębiński rent richting de bal. Dębiński geeft de bal voor. Ferlita probeert de bal met de borst te controleren. Brassey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Piszczek heeft problemen om de bal te vangen. Piszczek passt de bal in één keer door. Ferlita rent richting de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lemberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ... Koc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 3:2

72e minuut.
Iscru rent richting de bal. Iscru passt de bal in één keer door. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 4:2

82e minuut.
Brandejs verovert de bal door een tackle van achteren. Brandejs passt de bal met de wreef. Iscru rent richting de bal. Iscru geeft een hoge lob. Savaştürk krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Narváez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Iscru speelt de bal door. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk passt de bal in één keer door. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita draait met de bal, schiet en ... Brassey bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kuti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dębiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iscru geeft de bal voor. Piszczek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 37%, Lenka Karviná 63%.
1. FC Ayssan - Lenka Karviná 4:2