Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Prague SK Tatra Smíchov
FT1 Tactiek Invalidovna 001
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 61.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Nicoliţă speelt de bal door. Fernández Llosa geeft de bal voor. Rylich probeert de bal met de borst te controleren. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel. Vlček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Massazza onderschept slim de pass. Massazza geeft een hoge lob. Rose probeert de bal met de borst te controleren. Rose schiet op doel. Vlček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rose kopt de bal weg. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz passt de bal met de wreef. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec verovert de bal door een tackle van achteren. Muto rent richting de bal. Muto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kokorus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorus geeft een hoge lob. Rose kopt de bal weg. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Vlček bokst de bal weg.

32e minuut.
Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo geeft een hoge lob. Daar is Řízek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kačer de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Vlček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Tatra Smíchov 1:0

41e minuut.
Prostředník geeft een hoge lob. Fernández Llosa controleert de bal met de borst. Fernández Llosa passt de bal zonder na te denken. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Vlček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 44%, SK Tatra Smíchov 56%.
Arsenal Prague - SK Tatra Smíchov 1:0

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Janíček met een sublieme pass. Grummich is nu in balbezit. Grummich speelt de bal door. Muto rent richting de bal. Muto draait met de bal, schiet en ... Escherich bokst de bal weg.

78e minuut.
Janíček probeert naar een medespeler te passen. Turek is nu in balbezit. Turek met een sublieme pass. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ... Escherich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kačer kopt de bal weg. Nicoliţă met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Vlček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Tatra Smíchov 2:0

88e minuut.
Řízek onderschept slim de pass. Řízek met een sublieme pass. Grummich met een sublieme pass. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 44%, SK Tatra Smíchov 56%.
Arsenal Prague - SK Tatra Smíchov 2:0