Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VITORAZ Poslední FC Batelov
základ Tactiek ok
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kerbera verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán is nu in balbezit. Broos verovert de bal door een tackle van achteren. Broos schiet op doel. Manzanero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 1:0

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Manzanero niet meer kan verder spelen. Knez komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Broos onderschept slim de pass. Broos passt de bal in één keer door. Velescu rent richting de bal. Velescu schiet op doel. Knez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 2:0

26e minuut.
Broos controleert de bal met de borst. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz passt de bal zonder na te denken. Kajetán rent richting de bal. Kajetán haalt uit met een fantastische trap. Knez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 3:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerbera met een snelle inworp. Tuấn Ðức geeft de bal voor. Joldán is nu in balbezit. Joldán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kałamarz rent richting de bal. Tuấn Ðức onderschept slim de pass. Tuấn Ðức passt de bal met de wreef. Daar is Kansu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kansu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gubán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Despaigne met de inworp. Kałamarz geeft de bal voor. Broos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kerbera geeft de bal voor. Ciorchine kopt de bal weg. Joldán rent richting de bal. Joldán geeft een lange en hoge pass. Ciorchine maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 55%, Poslední FC Batelov 45%.
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 3:1

46e minuut.
Klemenc komt het veld opgelopen. Fiferna komt het veld opgelopen. Fustagno komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Joldán geeft de bal voor. Ciorchine rent richting de bal. Ndah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ndah krijgt een gele kaart. Ciorchine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciorchine legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 3:2

47e minuut.
Balajti onderschept slim de pass. Velescu rent richting de bal. Balajti begaat een overtreding. Balajti krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klemenc onderschept slim de pass. Pompeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klemenc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajetán wilt de vrije trap nemen. Knez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tuấn Ðức met een sublieme pass. Joldán is nu in balbezit. Joldán passt de bal in één keer door. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gubán heeft problemen om de bal te vangen. Fedonin is nu in balbezit. Fedonin passt de bal zonder na te denken. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. Poledica bokst de bal weg.

84e minuut.
Kajetán heeft problemen om de bal te vangen. Fedonin is nu in balbezit. Kajetán verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetán geeft de bal voor. Klemenc springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fustagno kopt de bal weg. Broos heeft problemen om de bal te vangen. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Broos bereikt de bal nog maar net als eerste. Broos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 52%, Poslední FC Batelov 48%.
FK VITORAZ - Poslední FC Batelov 3:2