Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.SK SIGMA OLOMOUC Lorient CA
002_defoutmid_1l Tactiek B2Bvpřed2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Sin met een sublieme pass. Bunghez geeft de bal voor. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Radzimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Radzimski trapt de bal weg van het doel. Fernández Arregui kopt de bal weg. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pelegero onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plá geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. Radzimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 0:1

32e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski speelt de bal door. Cheng-Sin met een sublieme pass. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bunghez heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 1:1

33e minuut.
Vala heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski passt de bal met de wreef. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ngọc Tuấn kopt de bal weg. Daar is Fernández Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek geeft de bal voor. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. Radzimski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plá is nu in balbezit. Plá geeft de bal voor. Ngọc Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cheng-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin speelt de bal door. Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza geeft de bal voor. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 38%, Lorient CA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 1:1

59e minuut.
Malek speelt de bal door. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Protuđer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benedettelli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cheng-Sin met een sublieme pass. Klungelig pakt Pilikowski de bal. Pilikowski speelt de bal door. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Benedettelli de bal. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 2:1

85e minuut.
Cheng-Sin kopt de bal weg. Benedettelli controleert de bal met de borst. Benedettelli speelt de bal door. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fernández Arregui met een snelle inworp. Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Tuñas rent richting de bal. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 36%, Lorient CA 64%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Lorient CA 3:1