Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: AC Strom Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30654
AC Strom FC PEVAN
541L Tactiek dva
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Drejan rent richting de bal. bin Hassano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bachmann ... Strafschop! Bachmann krijgt een gele kaart. bin Hassano raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Hassano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - FC PEVAN 0:1

30e minuut.
Vasilakos speelt de bal door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann passt de bal zonder na te denken. Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Rosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Parlayan rent richting de bal. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa speelt de bal door. Daar is Vasilakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilakos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 39%, FC PEVAN 61%.
AC Strom - FC PEVAN 0:1

46e minuut.
Flaa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kubsch passt de bal met de wreef. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano geeft een hoge lob. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ... Putík bokst de bal weg.

62e minuut.
Catocci rent richting de bal. Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan passt de bal zonder na te denken. Valbuzzi rent richting de bal. Valbuzzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drejan speelt de bal door. Valbuzzi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valbuzzi zal de hoekschop nemen. Mel kopt de bal weg. Putík bokst de bal weg. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano schiet op doel. Putík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kubsch speelt de bal door. Klungelig pakt Drejan de bal. Drejan probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kubsch is nu in balbezit. Kubsch passt de bal in één keer door. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Putík probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - FC PEVAN 0:2

82e minuut.
Oržakauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Oržakauskas de bal. Oržakauskas met een sublieme pass. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mel geeft een lange en hoge pass. Spurna probeert de bal met de borst te controleren. Flaa rent richting de bal. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Spurna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gelov speelt de bal door. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan passt de bal zonder na te denken. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 54%, FC PEVAN 46%.
AC Strom - FC PEVAN 0:2