Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United JZD Horní Lhota
karamba Tactiek training
48% Balbezit 52%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 47.8
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Šenovský rent richting de bal. Velebný rent richting de bal. Šenovský rent richting de bal. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ... Pawlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mlčoch rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fąk neemt de hoekschop. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pawlica met een harde bal richting middenveld. Kubatov kopt de bal weg. Fąk met een sublieme pass. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kubatov heeft problemen om de bal te vangen. Kubatov passt de bal in één keer door. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een lange en hoge pass. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Botero rent richting de bal. Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov passt de bal in één keer door. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Helšus de bal. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný passt de bal met de wreef. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Kubatov geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Peteghem de bal. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ... Pawlica bokst de bal weg.

25e minuut.
Kubatov met een sublieme pass. Fąk is nu in balbezit. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šenovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šenovský schiet op doel. Pawlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Peteghem met een sublieme pass. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 1:0

29e minuut.
Kubatov onderschept slim de pass. Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft een lange en hoge pass. Šenovský maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Drewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 2:0

37e minuut.
Kolibřík verovert de bal door een tackle van achteren. Kolibřík geeft een hoge lob. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 3:0

45e minuut.
Drewicz onderschept slim de pass. Fąk rent richting de bal. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 30%, JZD Horní Lhota 70%.
Eleven United - JZD Horní Lhota 3:0

47e minuut.
Pyzioł heeft problemen om de bal te vangen. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ... Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 4:0

50e minuut.
Rokytanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Peteghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch schiet op doel. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Van Peteghem onderschept slim de pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Pawlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 5:0

56e minuut.
Kubatov passt de bal zonder na te denken. Fąk speelt de bal door. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel. Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 6:0

66e minuut.
Rokytanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokytanský geeft een lange en hoge pass. Šenovský rent richting de bal. Šenovský geeft een lange en hoge pass. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Rokytanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helšus rent richting de bal. Velebný onderschept slim de pass. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pyzioł geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubatov met de inworp. Fąk rent richting de bal. Fąk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Van Peteghem onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubatov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mlčoch springt en kopt de bal. Paal!

79e minuut.
Helšus is nu in balbezit. Šenovský onderschept slim de pass. Šenovský speelt de bal door. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Kubatov met een sublieme pass. Šenovský rent richting de bal. Velebný is nu in balbezit. Velebný geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jelínek passt de bal in één keer door. Fąk heeft problemen om de bal te vangen. Fąk passt de bal in één keer door. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Šenovský heeft problemen om de bal te vangen. Šenovský speelt de bal door. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Pawlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - JZD Horní Lhota 7:0

85e minuut.
Olej met een sublieme pass. Ungerman rent richting de bal. Fąk geeft de bal voor. Velebný is nu in balbezit. Šenovský is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kropáček rent richting de bal. Kubatov onderschept slim de pass. Kubatov speelt de bal door. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Kubatov rent richting de bal. Kubatov passt de bal met de wreef. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ... Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 27%, JZD Horní Lhota 73%.
Eleven United - JZD Horní Lhota 7:0