Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FK VITORAZ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38298
FK VITORAZ Arsenal Prague
základ Tactiek FT1
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Chalbaud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cherundolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft de bal voor. Zavíral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Záhoř de bal. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rose de bal onder controle te krijgen. Zavíral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Broos verovert de bal door een tackle van achteren. Broos schiet op doel. Kokorus probeert de bal aan de voet te houden. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fustagno rent richting de bal. Záhoř rent richting de bal. Surový begaat een overtreding. Surový krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kecman met de inworp. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Kokorus geeft een lange en hoge pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kokorus verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorus geeft de bal voor. Rose kopt de bal weg. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Broos is nu in balbezit. Szczerbaniuk onderschept slim de pass. Kajetán verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetán geeft een lange en hoge pass. Pichlmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Costenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:0

38e minuut.
Cherundolo is nu in balbezit. Cherundolo geeft de bal voor. Rose kopt de bal weg. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă geeft de bal voor. Zavíral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Chalbaud geeft de bal voor. Broos heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczerbaniuk. Broos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kajetán komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Doru probeert naar een medespeler te passen. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecman geeft een hoge lob. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Treściński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 46%, Arsenal Prague 54%.
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:0

46e minuut.
Velescu komt het veld opgelopen. Fiferna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rose passt de bal met de wreef. Bingowicz is nu in balbezit. Chalbaud rent richting de bal. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Zavíral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:1

52e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud geeft een hoge lob. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc haalt uit met een fantastische trap. Costenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buitenspel voor Rose. Goede buitenspelval van de verdediging. Barredo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherundolo geeft de bal voor. Nicoliţă met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Barredo geeft een lange en hoge pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:2

60e minuut.
Kajetán met een sublieme pass. Velescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hvalec. Hvalec krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Treściński verovert de bal door een tackle van achteren. Treściński geeft de bal voor. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Zavíral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:3

69e minuut.
Broos heeft problemen om de bal te vangen. Kokorus probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz rent richting de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Treściński met een sublieme pass. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bingowicz kopt de bal weg. Kolonyacıoğlu rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose schiet op doel. Zavíral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 1:4

90e minuut.
Fiferna rent richting de bal. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Klemenc rent richting de bal. Klemenc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - Arsenal Prague 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 47%, Arsenal Prague 53%.
FK VITORAZ - Arsenal Prague 2:4