Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC PEVAN Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23000
FC PEVAN Lorient CA
dva Tactiek B2Bvpřed2
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
bin Hassano probeert naar een medespeler te passen. Valbuzzi rent richting de bal. Drejan rent richting de bal. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valbuzzi is nu in balbezit. Valbuzzi haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 1:0

3e minuut.
Hakimov passt de bal in één keer door. Wrobel rent richting de bal. Wrobel passt de bal zonder na te denken. Nata rent richting de bal. Nata haalt uit met een fantastische trap. Kronz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PEVAN - Lorient CA 1:1

10e minuut.
Krzywy geeft een lange en hoge pass. Ingorov rent richting de bal. Nata onderschept slim de pass. Nata haalt uit met een fantastische trap. Kronz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 1:2

12e minuut.
Wrobel onderschept slim de pass. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wrobel de bal. Wrobel schiet op doel. Kronz bokst de bal weg.

17e minuut.
Wicki heeft problemen om de bal te vangen. Nata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wicki. Wicki krijgt een gele kaart. Nata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wrobel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nata heeft problemen om de bal te vangen. Nata schiet op doel. Ingorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malek zal de hoekschop nemen. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kronz bokst de bal weg.

18e minuut.
Malek met een sublieme pass. Daar is Krzywy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzywy passt de bal met de wreef. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Krzywy kopt de bal weg. Nata is nu in balbezit. Nata passt de bal in één keer door. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel schiet op doel. Kronz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kubsch rent richting de bal. Kubsch speelt de bal door. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terol de bal onder controle te krijgen. Graf von Bentinck und Waldeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal in één keer door. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Kronz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 1:3

31e minuut.
Bocanegra passt de bal zonder na te denken. Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek geeft de bal voor. Wrobel rent richting de bal. Wrobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 1:4

36e minuut.
Hakimov kopt de bal weg. Spurna heeft problemen om de bal te vangen. Nata is nu in balbezit. Nata schiet op doel. Wicki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Teltschik probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov geeft een lange en hoge pass. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Malek passt de bal zonder na te denken. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov geeft een hoge lob. Wrobel rent richting de bal. Wrobel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Kubsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch geeft de bal voor. Valbuzzi rent richting de bal. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEVAN 59%, Lorient CA 41%.
FC PEVAN - Lorient CA 1:4

46e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelov probeert naar een medespeler te passen. Valbuzzi is nu in balbezit. Valbuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Malek met de inworp. Krzywy is nu in balbezit. Krzywy passt de bal in één keer door. Malek geeft de bal voor. Nata krijgt zijn hoofd ertegen. Kronz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Camard rent richting de bal. Camard geeft de bal voor. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 2:4

58e minuut.
Malek passt de bal met de wreef. Nata heeft problemen om de bal te vangen. Wicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrobel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kronz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi is nu in balbezit. Teltschik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teltschik krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ingorov geeft de bal voor. Inworp. Malek met een snelle inworp. Wrobel rent richting de bal. Wrobel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek passt de bal zonder na te denken. Hakimov met een sublieme pass. Klungelig pakt Wrobel de bal. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. Kronz bokst de bal weg.

71e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Hájek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel verovert de bal door een tackle van achteren. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Hakimov geeft de bal voor. Wrobel probeert de bal met de borst te controleren. Wicki is nu in balbezit. Wrobel onderschept slim de pass. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Malek rent richting de bal. Malek passt de bal met de wreef. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEVAN - Lorient CA 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEVAN 69%, Lorient CA 31%.
FC PEVAN - Lorient CA 2:5