Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: AC Strom Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 28315
AC Strom 1.SK SIGMA OLOMOUC
541L Tactiek 002_defoutmid_1l
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Tuñas kopt de bal weg. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft de bal voor. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui geeft een hoge lob. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Putík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:1

30e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wędzyński kan de bal niet met de borst controleren. Wędzyński geeft een hoge lob. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. Putík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

34e minuut.
Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:2

37e minuut.
Pilikowski met een snelle inworp. Cheng-Sin speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen. Putík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pilikowski kopt de bal weg. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt passt de bal met de wreef. Pelegero geeft een lange en hoge pass. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Putík met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wędzyński met een snelle inworp. Pilikowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuñas speelt de bal door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 63%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 37%.
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:2

46e minuut.
Flaa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Conoscitore is nu in balbezit. Vasilakos met een sublieme pass. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... Radzimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abramovich passt de bal in één keer door. Vasilakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Rosa geeft een lange en hoge pass. Flaa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Protuđer geeft de bal voor. Mendoza kopt de bal weg. Tuñas rent richting de bal. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Putík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:3

63e minuut.
Catocci neemt vlug de vrije trap. Protuđer kan de bal niet met de borst controleren. Flaa rent richting de bal. Flaa draait met de bal, schiet en ... Radzimski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 2:3

64e minuut.
Tuñas probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski passt de bal in één keer door. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Oržakauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oržakauskas geeft de bal voor. Flaa is nu in balbezit. Flaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 3:3

80e minuut.
Wędzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abramovich rent richting de bal. Abramovich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vasilakos de bal. Vasilakos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Catocci heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Putík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 57%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Strom - 1.SK SIGMA OLOMOUC 3:3