Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 29912
Arsenal Prague Poslední FC Batelov
FT1 Tactiek ok
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 64.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Szczerbaniuk passt de bal zonder na te denken. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een hoge lob. Rose springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Poslední FC Batelov 1:0

10e minuut.
Gubán onderschept slim de pass. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Bingowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karagkiolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szczerbaniuk kopt de bal weg. Cherundolo met een sublieme pass. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Surový rent richting de bal. Surový passt de bal zonder na te denken. Gubán rent richting de bal. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Balajti met een sublieme pass. Joldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorus begaat een overtreding. Kokorus krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szczerbaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Joldán met de inworp. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mannaro geeft een hoge lob. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Bingowicz kopt de bal weg. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Karagkiolidis bokst de bal weg.

42e minuut.
Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Joldán verovert de bal door een tackle van achteren. Joldán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jarošík de bal. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 55%, Poslední FC Batelov 45%.
Arsenal Prague - Poslední FC Batelov 1:0

46e minuut.
Treściński komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Barredo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Treściński met een sublieme pass. Cherundolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedonin zijn tegenspeler op de grond. Fedonin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nicoliţă zal de hoekschop nemen. Rose springt en kopt de bal. Karagkiolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Poslední FC Batelov 2:0

68e minuut.
Fedonin passt de bal in één keer door. Tuấn Ðức rent richting de bal. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Jarošík rent richting de bal. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. Escherich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kerbera heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz is nu in balbezit. Fedonin begaat een overtreding. Fedonin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Klungelig pakt Nicoliţă de bal. Nicoliţă geeft een hoge lob. Bingowicz kopt de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bingowicz is nu in balbezit. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz geeft een lange en hoge pass. Rose maakt een snoekduik en kopt de bal. Karagkiolidis bokst de bal weg.

81e minuut.
Joldán kopt de bal weg. Treściński met een sublieme pass. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft een hoge lob. Bingowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Karagkiolidis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 56%, Poslední FC Batelov 44%.
Arsenal Prague - Poslední FC Batelov 2:0