Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 19912
SK Tatra Smíchov FK VITORAZ
Invalidovna 001 Tactiek základ
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Turek geeft een lange en hoge pass. Grummich heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Bayard ... Strafschop! Grummich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grummich kan niet meer verder spelen. Vaňátko komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Humpolec neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 1:0

8e minuut.
Rylich verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz onderschept slim de pass. Kałamarz passt de bal zonder na te denken. Broos rent richting de bal. Broos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vlček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 1:1

15e minuut.
Turek geeft de bal voor. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal in één keer door. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec haalt uit met een fantastische trap. Poledica bokst de bal weg.

16e minuut.
Kajetán met een sublieme pass. Vaňátko rent richting de bal. Vaňátko geeft een lange en hoge pass. Havlovec maakt een snoekduik en kopt de bal. Poledica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 2:1

19e minuut.
Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kajetán de bal. Kajetán geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vlček met een harde bal richting middenveld. Velescu rent richting de bal. Velescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 2:2

22e minuut.
Despaigne met een sublieme pass. Kajetán is nu in balbezit. Kajetán passt de bal in één keer door. Velescu rent richting de bal. Velescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu passt de bal zonder na te denken. Dascălu rent richting de bal. Broos is nu in balbezit. Broos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 2:3

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beránek met een snelle inworp. Turek geeft een lange en hoge pass. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 3:3

30e minuut.
Turek geeft de bal voor. Klungelig pakt Ndah de bal. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 64%, FK VITORAZ 36%.
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:3

46e minuut.
Fustagno komt het veld opgelopen. Fiferna komt het veld opgelopen. Klemenc komt het veld opgelopen. Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fustagno met de inworp. Broos bereikt de bal nog maar net als eerste. Broos passt de bal in één keer door. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc haalt uit met een fantastische trap. Vlček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:4

53e minuut.
Klemenc is nu in balbezit. Klemenc geeft een lange en hoge pass. Prostředník heeft problemen om de bal te vangen. Broos rent richting de bal. Broos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kolonyacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fiferna is nu in balbezit. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Broos bereikt de bal nog maar net als eerste. Broos haalt uit met een fantastische trap. Vlček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu draait met de bal, schiet en ... Vlček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:5

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fiferna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klemenc is nu in balbezit. Klemenc haalt uit met een fantastische trap. Vlček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:6

71e minuut.
Janíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetán onderschept slim de pass. Kajetán passt de bal met de wreef. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vlček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kajetán passt de bal met de wreef. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník begaat een overtreding. Prostředník krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 73%, FK VITORAZ 27%.
SK Tatra Smíchov - FK VITORAZ 4:6