Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA AC Strom
B2Bvpřed2 Tactiek 541L
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Abramovich passt de bal in één keer door. Louwette rent richting de bal. Louwette geeft een lange en hoge pass. Parlayan springt en kopt de bal. Graf von Bentinck und Waldeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - AC Strom 0:1

6e minuut.
Malek probeert naar een medespeler te passen. Wrobel rent richting de bal. Mel rent richting de bal. Wrobel onderschept slim de pass. Wrobel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Malek met een snelle inworp. Spadafora bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadafora passt de bal zonder na te denken. Wrobel rent richting de bal. Wrobel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wrobel kopt de bal weg. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Wrobel rent richting de bal. Wrobel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Posuňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

21e minuut.
Rosa passt de bal in één keer door. Hashim is nu in balbezit. Hashim passt de bal met de wreef. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Abramovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Louwette de bal. Louwette probeert naar een medespeler te passen. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

31e minuut.
Sarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarales met een sublieme pass. Abramovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovich geeft een hoge lob. Parlayan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vala is nu in balbezit. Vala geeft de bal voor. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lorient CA - AC Strom 1:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek met een snelle inworp. Spadafora met een sublieme pass. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oržakauskas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vala geeft een lange en hoge pass. Ngọc Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Posuňka geeft een hoge lob. Buitenspel voor Ngọc Tuấn. Goede buitenspelval van de verdediging. Louwette maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parlayan rent richting de bal. Parlayan draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 58%, AC Strom 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lorient CA - AC Strom 1:1

46e minuut.
Abramovich met een sublieme pass. Spadafora probeert naar een medespeler te passen. Wrobel rent richting de bal. Wrobel schiet op doel. Putík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Abramovich probeert naar een medespeler te passen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal in één keer door. Hashim is nu in balbezit. Hashim haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Louwette heeft problemen om de bal te vangen. Louwette speelt de bal door. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - AC Strom 1:2

56e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Sarales probeert naar een medespeler te passen. Abramovich geeft een lange en hoge pass. Louwette rent richting de bal. Louwette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hashim geeft een lange en hoge pass. Parlayan rent richting de bal. Parlayan schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg. Paal!

71e minuut.
Hashim passt de bal zonder na te denken. Oržakauskas rent richting de bal. Oržakauskas speelt de bal door. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

75e minuut.
Abramovich geeft een lange en hoge pass. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terol maakt een afschuwelijke overtreding. Terol krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Malek met een sublieme pass. Wrobel rent richting de bal. Paneira begaat een overtreding. Wrobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrobel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oržakauskas geeft een hoge lob. Vala is nu in balbezit. Vala geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sarales speelt de bal door. Mel probeert de bal aan de voet te houden. Wrobel rent richting de bal. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. Putík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Parlayan geeft een hoge lob. Palomera heeft problemen om de bal te vangen. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - AC Strom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 68%, AC Strom 32%.
Lorient CA - AC Strom 1:3