Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33194
JZD Horní Lhota KLABZUBOVA 11
H Tactiek 433 útok
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Guerra Marques rent richting de bal. Guerra Marques passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Botero de bal. Botero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:0

18e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz passt de bal zonder na te denken. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski schiet op doel. Hopfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:1

21e minuut.
Van Peteghem onderschept slim de pass. Mendrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendrinos passt de bal zonder na te denken. Botero rent richting de bal. Botero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Otxoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tostowski met een sublieme pass. Daar is Guerra Marques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiník geeft een hoge lob. Orihuela krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Coelho Rocha de bal. Coelho Rocha met een sublieme pass. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Todorinski is nu in balbezit. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Błażejczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:2

38e minuut.
Coelho Rocha passt de bal met de wreef. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorinski is nu in balbezit. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Hopfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft een lange en hoge pass. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Coelho Rocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todorinski rent richting de bal. Tostowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todorinski raakt geblesseerd tijdens het duel. Todorinski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 56%, KLABZUBOVA 11 44%.
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:2

51e minuut.
Olajkár speelt de bal door. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal in één keer door. Guerra Marques is nu in balbezit. Guerra Marques schiet op doel. Ruiz Otxoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerra Marques controleert de bal met de borst. Guerra Marques draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 2:2

61e minuut.
Van Peteghem is nu in balbezit. Van Peteghem geeft een hoge lob. Tobar probeert de bal aan de voet te houden. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero schiet op doel. Ruiz Otxoa bokst de bal weg.

72e minuut.
Ruz passt de bal met de wreef. Todorinski rent richting de bal. Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ... Hopfen bokst de bal weg. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 2:3

79e minuut.
Olajkár kopt de bal weg. Kopiník heeft problemen om de bal te vangen. Festeggiato met een sublieme pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Furman speelt de bal door. Kaczmarczak rent richting de bal. Pyzioł rent richting de bal. Kaczmarczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ... Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kopiník met een sublieme pass. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orihuela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Błażejczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 41%, KLABZUBOVA 11 59%.
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 2:3