Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorient CA SK Tatra Smíchov
B2Bvpřed2 Tactiek Invalidovna 001
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
70.8 gemiddelde waardering 59.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Rutte is nu in balbezit. Krzywy onderschept slim de pass. Krzywy passt de bal met de wreef. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Nata is nu in balbezit. Rylich verovert de bal door een tackle van achteren. Wrobel verovert de bal door een tackle van achteren. Wrobel schiet op doel. Vlček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hakimov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nata springt en kopt de bal. Kačer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 1:0

9e minuut.
Beránek probeert naar een medespeler te passen. Turek rent richting de bal. Turek geeft een hoge lob. Humpolec springt en kopt de bal. Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 1:1

11e minuut.
Havlovec kopt de bal weg. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een lange en hoge pass. Havlovec maakt een snoekduik en kopt de bal. Graf von Bentinck und Waldeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nata controleert de bal met de borst. Řízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata verovert de bal door een tackle van achteren. Nata haalt uit met een fantastische trap. Vlček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 2:1

23e minuut.
Turek rent richting de bal. Turek speelt de bal door. Havlovec rent richting de bal. Havlovec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 2:2

26e minuut.
Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník rent richting de bal. Nata onderschept slim de pass. Nata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 3:2

33e minuut.
Beránek rent richting de bal. Beránek speelt de bal door. Turek met een sublieme pass. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Beránek speelt de bal door. Turek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocanegra. Bocanegra krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal zonder na te denken. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 40%, SK Tatra Smíchov 60%.
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 3:2

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Beránek is nu in balbezit. Beránek speelt de bal door. Turek rent richting de bal. Turek geeft een hoge lob. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Teltschik met een sublieme pass. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov geeft een lange en hoge pass. Nata maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrobel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hakimov geeft een lange en hoge pass. Nata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wrobel rent richting de bal. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 4:2

72e minuut.
Klungelig pakt Turek de bal. Turek geeft een lange en hoge pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 4:3

77e minuut.
Malek met een sublieme pass. Krzywy met een sublieme pass. Řízek is nu in balbezit. Nata onderschept slim de pass. Nata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Krzywy passt de bal zonder na te denken. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal met de wreef. Nata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nata draait met de bal, schiet en ... Vlček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Humpolec rent richting de bal. Knight rent richting de bal. Humpolec verovert de bal door een tackle van achteren. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 4:4

90e minuut.
Krzywy passt de bal in één keer door. Malek rent richting de bal. Prostředník begaat een overtreding. Prostředník krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorient CA 37%, SK Tatra Smíchov 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lorient CA - SK Tatra Smíchov 4:4