Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poslední FC Batelov JZD Horní Lhota
ok Tactiek AWL
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 67.6
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kopiník speelt de bal door. Nechranický rent richting de bal. Nechranický passt de bal in één keer door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tostowski passt de bal zonder na te denken. Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ðức schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tuấn Ðức krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Mendrinos probeert naar een medespeler te passen. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem geeft de bal voor. Joldán geeft een lange en hoge pass. Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tuấn Ðức met een sublieme pass. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendrinos. Mendrinos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Kopiník de bal. Kopiník geeft een lange en hoge pass. Pompeu heeft problemen om de bal te vangen. Botero rent richting de bal. Botero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu geeft de bal voor. Mendrinos kopt de bal weg. Tostowski geeft een hoge lob. Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Van Peteghem kopt de bal weg. Fredborg is nu in balbezit. Fredborg geeft een hoge lob. Pompeu probeert de bal aan de voet te houden. Orihuela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kerbera speelt de bal door. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa passt de bal met de wreef. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Hopfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nechranický kopt de bal weg. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine passt de bal zonder na te denken. Nechranický rent richting de bal. Nechranický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík begaat een overtreding. Pyzioł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hopfen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orihuela heeft problemen om de bal te vangen. Gubán speelt de bal door. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fredborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg geeft de bal voor. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - JZD Horní Lhota 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 48%, JZD Horní Lhota 52%.
Poslední FC Batelov - JZD Horní Lhota 0:1

56e minuut.
Fredborg speelt de bal door. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski speelt de bal door. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Botero rent richting de bal. Botero speelt de bal door. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orihuela schiet op doel. Karagkiolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ciorchine kopt de bal weg. Daar is Jarošík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendrinos speelt de bal door. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jarošík is nu in balbezit. Jarošík passt de bal in één keer door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poslední FC Batelov - JZD Horní Lhota 1:1

79e minuut.
Kopiník speelt de bal door. Mendrinos met een sublieme pass. Joldán probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 44%, JZD Horní Lhota 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poslední FC Batelov - JZD Horní Lhota 1:1