Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Rakovník AFK LoKo Chomutov
TNT2 Tactiek Lokotka 5B
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 66.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gheaţă rent richting de bal. Gheaţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villaggio de bal. Villaggio geeft een lange en hoge pass. Bădiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Vâlcu de bal. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen probeert naar een medespeler te passen. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Allen geeft de bal voor. Daar is Čamek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakou rent richting de bal. Gakou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Himbajs de bal onder controle te krijgen. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Firmino onderschept slim de pass. Firmino geeft een hoge lob. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakou haalt uit met een fantastische trap. Sinicki bokst de bal weg.

22e minuut.
Praxedes geeft een lange en hoge pass. Lenaerts rent richting de bal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bakalář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář speelt de bal door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 0:1

34e minuut.
Himbajs met een sublieme pass. Bakalář is nu in balbezit. Bakalář speelt de bal door. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos draait met de bal, schiet en ... Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Poziemski kopt de bal weg. Hoddle kan de bal niet met de borst controleren. Gheaţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheaţă krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hoddle raakt geblesseerd tijdens het duel. Iloniak met een snel genomen vrije trap. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lehtisalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gakou krijgt zijn hoofd ertegen. Sinicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 50%, AFK LoKo Chomutov 50%.
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 0:1

46e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Bakalář krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Čamek verovert de bal door een tackle van achteren. Čamek met een sublieme pass. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft de bal voor. Bakalář springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 0:2

56e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vâlcu met een snelle inworp. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villaggio probeert naar een medespeler te passen. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos met een sublieme pass. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 0:3

66e minuut.
Gakou rent richting de bal. Gakou passt de bal in één keer door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft de bal voor. Gakou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 1:3

67e minuut.
Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allen geeft een lange en hoge pass. Lehtisalo rent richting de bal. Lehtisalo geeft de bal voor. Hoddle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villaggio geeft een lange en hoge pass. Bakalář kopt de bal weg. Daar is Dékány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheaţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rakovník 55%, AFK LoKo Chomutov 45%.
Royal Rakovník - AFK LoKo Chomutov 1:3