Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nissan Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 52996
Tennessee Titans Who Cares?
Obrana Tactiek fuck the world
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Inworp. Cabrejos met een snelle inworp. Gosparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosparini haalt uit met een fantastische trap. Yankilevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Who Cares? 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Městský de bal. Městský geeft een hoge lob. Tabanca rent richting de bal. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Gou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tennessee Titans - Who Cares? 1:1

19e minuut.
Městský speelt de bal door. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez passt de bal zonder na te denken. Tabanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Who Cares? 1:2

25e minuut.
Oram is nu in balbezit. Oram geeft een hoge lob. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabanca verovert de bal door een tackle van achteren. Tabanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Güner geeft de bal voor. Iammarino rent richting de bal. Oram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oram krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mikulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulka haalt uit met een fantastische trap. Chalaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Bellia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz Álvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikulka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 63%, Who Cares? 37%.
Tennessee Titans - Who Cares? 1:2

69e minuut.
Zimny met een sublieme pass. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos passt de bal met de wreef. Gosparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosparini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelka probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Álvarez met een sublieme pass. Tabanca rent richting de bal. Tabanca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Who Cares? 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 59%, Who Cares? 41%.
Tennessee Titans - Who Cares? 1:3