Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová KOVADLINA
433 Tactiek IS-3
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 58
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Rolha probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu speelt de bal door. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - KOVADLINA 0:1

13e minuut.
Akords geeft een hoge lob. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qəzənfərov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Şinaz geeft de bal voor. Végvári kopt de bal weg. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 53%, KOVADLINA 47%.
TJ Janová - KOVADLINA 0:1

51e minuut.
Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha speelt de bal door. Melčák probeert naar een medespeler te passen. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krůta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Qəzənfərov onderschept slim de pass. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Mitić geeft een lange en hoge pass. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Şinaz is nu in balbezit. Şinaz met een sublieme pass. Berbecel is nu in balbezit. Akords verovert de bal door een tackle van achteren. Akords geeft een lange en hoge pass. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mitić passt de bal met de wreef. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Şinaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić onderschept slim de pass. Mitić probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Gilmour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
de la Rosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melčák met een snelle inworp. Arias geeft een hoge lob. Krůta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 47%, KOVADLINA 53%.
TJ Janová - KOVADLINA 0:1