Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barça 1899 AFK LoKo Chomutov
4-1-2-1-2 Tactiek Lokotka 5B
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
62.5 gemiddelde waardering 65.9
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


18e minuut.
Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek passt de bal in één keer door. Šťavel speelt de bal door. Hašek rent richting de bal. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Praxedes probeert de bal met de borst te controleren. Sinicki bokst de bal weg. Praxedes kan de bal niet met de borst controleren. Trousil rent richting de bal. Trousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 1:0

22e minuut.
Málek passt de bal in één keer door. Manea is nu in balbezit. Manea probeert naar een medespeler te passen. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Manea rent richting de bal. Manea passt de bal met de wreef. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ... Sinicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barça 1899 41%, AFK LoKo Chomutov 59%.
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 2:0

48e minuut.
Petrescu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šťavel neemt de hoekschop. Trousil springt en kopt de bal. Sinicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 3:0

58e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Himbajs verovert de bal door een tackle van achteren. Himbajs probeert naar een medespeler te passen. Šťavel rent richting de bal. Šťavel geeft de bal voor. Sinicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trousil rent richting de bal. Trousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 4:0

66e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap. Konvalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 4:1

73e minuut.
Čamek kopt de bal weg. Manea is nu in balbezit. Manea passt de bal zonder na te denken. Hašek rent richting de bal. Hašek draait met de bal, schiet en ... Sinicki bokst de bal weg.

73e minuut.
Šťavel met een snelle inworp. Málek is nu in balbezit. Csank schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Csank krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lenaerts kopt de bal weg. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea passt de bal met de wreef. Hašek rent richting de bal. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hašek rent richting de bal. Hašek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bakalář controleert de bal met de borst. Sanasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář verovert de bal door een tackle van achteren. Bakalář geeft een lange en hoge pass. Vlassopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barça 1899 38%, AFK LoKo Chomutov 62%.
F.C. Barça 1899 - AFK LoKo Chomutov 4:1