Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Újezd 4 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13497
SK Újezd Praha 4 TJ Janová
sejra Tactiek 433
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Melabianakis kopt de bal weg. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natale raakt geblesseerd tijdens het duel. Ege wilt de vrije trap nemen. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bukumirović passt de bal met de wreef. Srdoč rent richting de bal. Srdoč passt de bal zonder na te denken. Natale is nu in balbezit. Natale draait met de bal, schiet en ... Varela bokst de bal weg.

21e minuut.
Natale probeert de bal aan de voet te houden. Qəzənfərov rent richting de bal. Srdoč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srdoč krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Melčák is nu in balbezit. Melčák geeft een hoge lob. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel. Eskandaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - TJ Janová 0:1

27e minuut.
Labazevich is nu in balbezit. Labazevich geeft een hoge lob. Melabianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melabianakis geeft de bal voor. Srdoč springt en kopt de bal. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Natale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąkowski speelt de bal door. Mitić met een sublieme pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach schiet op doel. Eskandaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Nuckowski onderschept slim de pass. Melčák geeft een hoge lob. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel. Eskandaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - TJ Janová 0:2

38e minuut.
Krass rent richting de bal. Krass geeft de bal voor. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. Varela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mitić speelt de bal door. Tekdemir is nu in balbezit. Tekdemir passt de bal met de wreef. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Újezd Praha 4 38%, TJ Janová 62%.
SK Újezd Praha 4 - TJ Janová 0:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melabianakis met de inworp. Krass is nu in balbezit. Krass geeft een lange en hoge pass. Srdoč krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Cach rent richting de bal. Cach geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Bukumirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukumirović speelt de bal door. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. Varela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - TJ Janová 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Újezd Praha 4 34%, TJ Janová 66%.
SK Újezd Praha 4 - TJ Janová 1:2