Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nissan Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53255
Tennessee Titans Sarovy FC1
Obrana Tactiek NAiS
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten formidable
very good Passen good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Østrem geeft een lange en hoge pass. Belda kopt de bal weg. Daar is Blala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Crăcilă geeft de bal voor. Wagefeld kopt de bal weg. Chalaris probeert de bal aan de voet te houden. Cremonese rent richting de bal. Cremonese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Cremonese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremonese draait met de bal, schiet en ... Chalaris probeert de bal aan de voet te houden. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kierzek is nu in balbezit. Kierzek geeft een hoge lob. Socea kopt de bal weg. Cremonese bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cremonese probeert naar een medespeler te passen. Golik rent richting de bal. Golik met een sublieme pass. Cremonese rent richting de bal. Cremonese draait met de bal, schiet en ... Piaseczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ayman probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal met de wreef. Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... Piaseczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Cremonese de bal. Wagefeld rent richting de bal. Cremonese rent richting de bal. Golik geeft een hoge lob. Wagefeld krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nhật Bảo Long met de inworp. Markopoulos rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft een hoge lob. Cremonese krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nhật Bảo Long onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long passt de bal met de wreef. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... Chalaris probeert de bal aan de voet te houden. Piaseczny bokst de bal weg.

35e minuut.
Østrem met de inworp. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski passt de bal in één keer door. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko draait met de bal, schiet en ... Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wagefeld kopt de bal weg. Daar is Cremonese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremonese passt de bal zonder na te denken. Alonso geeft een hoge lob. Wagefeld krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Sarovy FC1 0:1

41e minuut.
Socea is nu in balbezit. Socea passt de bal in één keer door. Kierzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 58%, Sarovy FC1 42%.
Tennessee Titans - Sarovy FC1 0:1

57e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. Daar is Chalaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cremonese is nu in balbezit. Cremonese haalt uit met een fantastische trap. Piaseczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Sarovy FC1 0:2

59e minuut.
Markopoulos rent richting de bal. Nhật Bảo Long onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long met een sublieme pass. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Blala bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos onderschept slim de pass. Markopoulos met een sublieme pass. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko haalt uit met een fantastische trap. Mbele bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Golik passt de bal zonder na te denken. Güner is nu in balbezit. Wagefeld verovert de bal door een tackle van achteren. Wagefeld schiet op doel. Piaseczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - Sarovy FC1 0:3

87e minuut.
Socea passt de bal zonder na te denken. Cremonese bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski begaat een overtreding. Niedbalski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cremonese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Socea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Resicki kopt de bal weg. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Nhật Bảo Long heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ayman geeft een hoge lob. Nhật Bảo Long is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güner. Güner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 57%, Sarovy FC1 43%.
Tennessee Titans - Sarovy FC1 0:3