Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Predatorka
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28299
AFK LoKo Chomutov SK Újezd Praha 4
jejdaleptic 44 Tactiek sejra
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Alaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaj begaat een overtreding. Bakalář is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csank wilt de vrije trap nemen. Eskandaryan bokst de bal weg. Unger kopt de bal weg. Labazevich speelt de bal door. Csank rent richting de bal. Csank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Koutsodontis is nu in balbezit. Krass verovert de bal door een tackle van achteren. Krass passt de bal in één keer door. Slunečko rent richting de bal. Slunečko haalt uit met een fantastische trap. Sinicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bukumirović met een sublieme pass. Klungelig pakt Alaj de bal. Bukumirović geeft de bal voor. Natale heeft problemen om de bal te vangen. Natale schiet op doel. Sinicki bokst de bal weg.

23e minuut.
Labazevich geeft de bal voor. Bakalář rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alaj. Alaj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheaţă komt het veld opgelopen. Villaggio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 58%, SK Újezd Praha 4 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 0:0

47e minuut.
Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović probeert naar een medespeler te passen. Krass is nu in balbezit. Krass draait met de bal, schiet en ... Sinicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 0:1

50e minuut.
Himbajs is nu in balbezit. Himbajs geeft een hoge lob. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Eskandaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 1:1

51e minuut.
Ege geeft een hoge lob. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakalář krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hrehoruk passt de bal met de wreef. Villaggio is nu in balbezit. Villaggio passt de bal met de wreef. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Eskandaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hrehoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaggio onderschept slim de pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 2:1

70e minuut.
Bakalář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář met een sublieme pass. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts schiet op doel. Eskandaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 3:1

74e minuut.
Alaj onderschept slim de pass. Bakalář is nu in balbezit. Bakalář probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă rent richting de bal. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 56%, SK Újezd Praha 4 44%.
AFK LoKo Chomutov - SK Újezd Praha 4 3:1