Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cz Who Cares?
Juve 1.0 Tactiek fuck the world
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
64.1 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Špunt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Želízko de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz Álvarez. Muñoz Álvarez krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Želízko met de inworp. Špunt rent richting de bal. Špunt speelt de bal door. Jonáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonáš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Osmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabanca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmond. Osmond krijgt een gele kaart. Tabanca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hrablo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Muñoz Álvarez met een sublieme pass. Chobot is nu in balbezit. Chobot passt de bal in één keer door. Tabanca rent richting de bal. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Felici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Špunt probeert naar een medespeler te passen. Želízko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Městský. Městský krijgt een gele kaart. Želízko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Želízko met een snel genomen vrije trap. Gralho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Muñoz Álvarez passt de bal in één keer door. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft de bal voor. Gralho rent richting de bal. Gralho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - Who Cares? 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 54%, Who Cares? 46%.
Juventus.cz - Who Cares? 1:0

46e minuut.
Muñoz Álvarez passt de bal in één keer door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralho onderschept slim de pass. Gralho schiet op doel. Yankilevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Meszlényi met een sublieme pass. Muñoz Álvarez geeft een lange en hoge pass. Tabanca kopt de bal weg. Hrablo is nu in balbezit. Hrablo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Městský met de inworp. Meszlényi rent richting de bal. Muñoz Álvarez begaat een overtreding. Muñoz Álvarez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralho is nu in balbezit. Gralho haalt uit met een fantastische trap. Yankilevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - Who Cares? 2:0

59e minuut.
Inworp. Městský met een snelle inworp. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft de bal voor. Tabanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Městský met een snelle inworp. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Tabanca is nu in balbezit. Tabanca draait met de bal, schiet en ... Felici bokst de bal weg.

77e minuut.
Gralho kopt de bal weg. Želízko bereikt de bal nog maar net als eerste. Želízko geeft een hoge lob. Gralho krijgt zijn hoofd ertegen. Yankilevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - Who Cares? 3:0

78e minuut.
Hrablo heeft problemen om de bal te vangen. Hrablo speelt de bal door. Oram is nu in balbezit. Gralho is nu in balbezit. Gralho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - Who Cares? 4:0

82e minuut.
Hrablo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Corato komt het veld opgelopen. Konopka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 58%, Who Cares? 42%.
Juventus.cz - Who Cares? 4:0