Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: TJ Janová Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 20930
TJ Janová Tennessee Titans
433 Tactiek Obrana
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 64
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zimny speelt de bal door. Markopoulos is nu in balbezit. Markopoulos geeft de bal voor. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tekdemir is nu in balbezit. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir speelt de bal door. Krůta rent richting de bal. Krůta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Markopoulos met een sublieme pass. Gosparini is nu in balbezit. Gosparini passt de bal in één keer door. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gosparini rent richting de bal. Melčák verovert de bal door een tackle van achteren. Melčák passt de bal zonder na te denken. Krůta is nu in balbezit. Krůta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach passt de bal met de wreef. Resicki rent richting de bal. Krůta onderschept slim de pass. Krůta draait met de bal, schiet en ... Gou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos passt de bal in één keer door. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Krůta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimny is nu in balbezit. Tekdemir onderschept slim de pass. Cach rent richting de bal. Cach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 51%, Tennessee Titans 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Janová - Tennessee Titans 0:0

46e minuut.
Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel geeft een hoge lob. Daar is Güner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krůta rent richting de bal. Krůta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Zimny geeft een hoge lob. Cabrejos is nu in balbezit. Cabrejos geeft een lange en hoge pass. Iammarino rent richting de bal. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Iammarino is nu in balbezit. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iammarino zijn tegenspeler op de grond. Iammarino krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Zimny met een sublieme pass. Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos speelt de bal door. Cabrejos is nu in balbezit. Cabrejos geeft een hoge lob. Varela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mitić kopt de bal weg. Cach rent richting de bal. Cach passt de bal zonder na te denken. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cach passt de bal in één keer door. Krůta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris is nu in balbezit. Krůta onderschept slim de pass. Krůta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - Tennessee Titans 1:0

78e minuut.
Gladysz passt de bal in één keer door. Markopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Melčák geeft een hoge lob. Daar is Cach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekdemir speelt de bal door. Krůta is nu in balbezit. Krůta schiet op doel. Gou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 39%, Tennessee Titans 61%.
TJ Janová - Tennessee Titans 1:0