Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Brno FC Boby Brno
dvojka Tactiek zakladni4
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 66.6
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Niva rent richting de bal. Fantacci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fantacci krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Caldato speelt de bal door. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Niva rent richting de bal. Niva haalt uit met een fantastische trap. Tedesco bokst de bal weg.

28e minuut.
Nepivoda rent richting de bal. Gallardo begaat een overtreding. Nepivoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo met een sublieme pass. Caldato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nepivoda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gallardo geeft de bal voor. Mester rent richting de bal. Řehák onderschept slim de pass. Řehák haalt uit met een fantastische trap. WaddIe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - FC Boby Brno 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Veturliðason de bal. Veturliðason passt de bal in één keer door. Mester is nu in balbezit. Řehák verovert de bal door een tackle van achteren. Řehák haalt uit met een fantastische trap. WaddIe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mester geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veturliðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zahiu speelt de bal door. Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason passt de bal met de wreef. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap. WaddIe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 37%, FC Boby Brno 63%.
Isotopes Brno - FC Boby Brno 1:0

48e minuut.
Caldato passt de bal zonder na te denken. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal in één keer door. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zahurský geeft een hoge lob. Niva is nu in balbezit. Caldato is nu in balbezit. Niva rent richting de bal. Niva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Řehák geeft een hoge lob. Viertal heeft problemen om de bal te vangen. Bălăcescu rent richting de bal. Viertal verovert de bal door een tackle van achteren. Viertal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - FC Boby Brno 2:0

65e minuut.
Fantacci geeft een lange en hoge pass. Řehák is nu in balbezit. Řehák passt de bal in één keer door. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason geeft de bal voor. WaddIe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - FC Boby Brno 3:0

73e minuut.
Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gesualdo de bal. Viertal rent richting de bal. Viertal schiet op doel. WaddIe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 41%, FC Boby Brno 59%.
Isotopes Brno - FC Boby Brno 3:0