Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Domky Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16858
FC Gejza FC CAMLIKOV
QQQ Tactiek 442NAiS
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Ghadbhum met een sublieme pass. Csernyánszki probeert de bal aan de voet te houden. Poruba met een sublieme pass. Hadahonil rent richting de bal. Hadahonil schiet op doel. Saarman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Adamus onderschept slim de pass. Adamus passt de bal met de wreef. Hadahonil heeft problemen om de bal te vangen. Poruba is nu in balbezit. Poruba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Petekkaya controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gaon neemt vlug de vrije trap. Filocomo controleert de bal met de borst. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Saarman bokst de bal weg.

19e minuut.
Uviďál rent richting de bal. Uviďál passt de bal in één keer door. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC CAMLIKOV 1:0

21e minuut.
Filocomo heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo begaat een overtreding. Filocomo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Adamus passt de bal met de wreef. Sysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysel passt de bal zonder na te denken. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel. Häfliger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 41%, FC CAMLIKOV 59%.
FC Gejza - FC CAMLIKOV 1:0

73e minuut.
Inworp. Sysel met een snelle inworp. Suttr geeft een lange en hoge pass. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sysel rent richting de bal. Sysel geeft de bal voor. Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya schiet op doel. Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gejza - FC CAMLIKOV 1:1

78e minuut.
Rostřikovač passt de bal in één keer door. Gabryel geeft de bal voor. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 45%, FC CAMLIKOV 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gejza - FC CAMLIKOV 1:1