Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZBROJOVKA Kuřim West Ham United FC
KŘ Levák Mid Tactiek West Ham
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Conk bereikt de bal nog maar net als eerste. Conk geeft een hoge lob. Luca met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Conk geeft de bal voor. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López schiet op doel. Blovský bokst de bal weg.

17e minuut.
Konečník rent richting de bal. Konečník passt de bal met de wreef. Queirolo is nu in balbezit. Queirolo geeft de bal voor. Moya springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pascoal is nu in balbezit. Pascoal geeft een lange en hoge pass. Luca is nu in balbezit. Luca geeft de bal voor. López krijgt zijn hoofd ertegen. Blovský bokst de bal weg.

29e minuut.
Veleta probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. Jakubec maakt een afschuwelijke overtreding. Jakubec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wichert geeft de bal voor. López kopt de bal weg. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Pečinka is nu in balbezit. Pečinka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník onderschept slim de pass. Konečník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Heiermann is nu in balbezit. Moya onderschept slim de pass. Moya draait met de bal, schiet en ... Veleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal probeert naar een medespeler te passen. Queirolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo geeft een hoge lob. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Veleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 48%, West Ham United FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ZBROJOVKA Kuřim - West Ham United FC 0:0

46e minuut.
Moya onderschept slim de pass. Karbowiak geeft de bal voor. Queirolo rent richting de bal. Queirolo geeft de bal voor. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Veleta bokst de bal weg.

56e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal passt de bal in één keer door. Gîrbaciu speelt de bal door. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ... Veleta bokst de bal weg.

60e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Rycak geeft een hoge lob. Gîrbaciu kopt de bal weg. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Veleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Křemenáč komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sáez onderschept slim de pass. Pascoal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sáez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Culínek komt het veld opgelopen. Rumcajs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Blovský bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plotár komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Křemenáč verovert de bal door een tackle van achteren. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - West Ham United FC 1:0

80e minuut.
Sáez kan de bal niet met de borst controleren. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Pečinka rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Veleta trapt de bal weg van het doel. Pascoal probeert de bal met de borst te controleren. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. Blovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ZBROJOVKA Kuřim - West Ham United FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 45%, West Ham United FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ZBROJOVKA Kuřim - West Ham United FC 1:1