Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Kings Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16567
TJ Kings Rozvadov FC Kačer
442 Tactiek moje
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


12e minuut.
Štambera passt de bal met de wreef. Majsner rent richting de bal. Strobel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strobel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Välling onderschept slim de pass. Välling geeft een hoge lob. Akdaş probeert de bal met de borst te controleren. Gasco rent richting de bal. Gasco geeft een hoge lob. Bohdánek bokst de bal weg.

29e minuut.
Arosemena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkamaitis probeert naar een medespeler te passen. Gilewski rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
D`Annunzio kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majsner. Majsner krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Arosemena met een sublieme pass. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Välling begaat een overtreding. Välling krijgt een gele kaart. Myslbek raakt geblesseerd tijdens het duel. Myslbek met een snel genomen vrije trap. Strobel heeft problemen om de bal te vangen. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena draait met de bal, schiet en ... Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gasco probeert naar een medespeler te passen. Anliker is nu in balbezit. Anliker speelt de bal door. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Bohdánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 67%, FC Kačer 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Kings Rozvadov - FC Kačer 0:0

48e minuut.
Daar is Štambera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anliker rent richting de bal. Anliker probeert naar een medespeler te passen. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - FC Kačer 0:1

55e minuut.
Gawryś met een sublieme pass. Barkamaitis speelt de bal door. Anliker heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Myslbek is nu in balbezit. Välling onderschept slim de pass. Välling passt de bal met de wreef. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - FC Kačer 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Majsner de bal. Majsner met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - FC Kačer 1:2

60e minuut.
Ojeda kopt de bal weg. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galetka. Galetka krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Majsner heeft problemen om de bal te vangen. Strobel is nu in balbezit. Majsner begaat een overtreding. Majsner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Strobel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Strobel kan niet meer verder spelen. Além komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Anliker is nu in balbezit. Štambera verovert de bal door een tackle van achteren. Štambera geeft een hoge lob. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Välling speelt de bal door. Anliker met een sublieme pass. Krzemionka speelt de bal door. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 64%, FC Kačer 36%.
TJ Kings Rozvadov - FC Kačer 1:2