Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Letná
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24893
AC Sparta Praha Jizni Supi Praha
co je kua Tactiek 343
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 38.3
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


10e minuut.
Martínez speelt de bal door. Klungelig pakt Mourál de bal. Mourál met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. O`Sullivan kopt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 1:0

23e minuut.
O`Sullivan onderschept slim de pass. Costîrchin is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 2:0

27e minuut.
Josefsen onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špeluňka met de inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Davidsen trapt de bal weg. Han-Kim kopt de bal weg. Covaci geeft een hoge lob. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy geeft een hoge lob. Standaert kan de bal niet met de borst controleren. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Davidsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stewart heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mourál bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim begaat een overtreding. Mourál is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Covaci met een snel genomen vrije trap. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 23%, Jizni Supi Praha 77%.
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 3:0

46e minuut.
Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Di Fino is nu in balbezit. Palarz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Palarz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Josefsen is nu in balbezit. Bradu onderschept slim de pass. Bradu speelt de bal door. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Peralta met een snelle inworp. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Davidsen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, O`Sullivan zal de hoekschop nemen. Davidsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradu is nu in balbezit. Standaert rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 4:0

71e minuut.
O`Sullivan rent richting de bal. Di Fino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Sullivan. Di Fino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Di Fino kan niet meer verder spelen.

81e minuut.
Josefsen verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špeluňka met de inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Peralta rent richting de bal. Solti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peralta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hardy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu schiet op doel. Davidsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 27%, Jizni Supi Praha 73%.
AC Sparta Praha - Jizni Supi Praha 5:0