Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZBROJOVKA Kuřim FC Gejza
Kuba Řezníček Tactiek QQQ
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


26e minuut.
Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal rent richting de bal. Pascoal draait met de bal, schiet en ... Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Gejza 1:0

41e minuut.
Hadahonil met een sublieme pass. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poruba passt de bal zonder na te denken. Nekopa is nu in balbezit. Nekopa draait met de bal, schiet en ... Blovský bokst de bal weg.

43e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajima verovert de bal door een tackle van achteren. Tajima geeft een hoge lob. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap. Häfliger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaon bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Queirolo neemt de hoekschop. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ghadbhum de bal onder controle te krijgen. Häfliger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 54%, FC Gejza 46%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Gejza 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Křemenáč komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nekopa probeert naar een medespeler te passen. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pečinka. Poruba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nekopa komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Scavo is nu in balbezit. Křemenáč verovert de bal door een tackle van achteren. Křemenáč met een sublieme pass. Konečník is nu in balbezit. Konečník draait met de bal, schiet en ... Häfliger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Konečník controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Culínek komt het veld opgelopen. Plotár komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buitenspel voor Moya. Goede buitenspelval van de verdediging. Hucovič komt het veld opgelopen. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal rent richting de bal. Ufkabakan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ufkabakan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Queirolo speelt de bal door. Klungelig pakt Rycak de bal. Rycak geeft de bal voor. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuchár komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Scavo kopt de bal weg. Křemenáč is nu in balbezit. Adamus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 55%, FC Gejza 45%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - FC Gejza 1:0