Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Kings Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16514
TJ Kings Rozvadov AC Oranjes
442 Tactiek OOKK
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 52
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Štambera met een sublieme pass. Myslbek rent richting de bal. Della tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Della krijgt een gele kaart. Myslbek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myslbek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Milne heeft problemen om de bal te vangen. Milne passt de bal met de wreef. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milne rent richting de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... Bohdánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 0:1

14e minuut.
Inworp. Kuzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás rent richting de bal. Eresov is nu in balbezit. Eresov schiet op doel. Bohdánek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 0:2

15e minuut.
Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Kuzio speelt de bal door. Eresov rent richting de bal. Eresov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. Eresov rent richting de bal. Myslbek begaat een overtreding. Myslbek krijgt een gele kaart. Eresov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuzio komt bij de bal en schiet. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galetka probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 0:3

26e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Arosemena passt de bal met de wreef. Daar is Šubr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šubr schiet op doel. Balistreri probeert de bal aan de voet te houden. Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Romaszkiewicz is nu in balbezit. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel schiet op doel. Barbés bokst de bal weg.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawryś zal de hoekschop nemen. Fernández Nicolás verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Myslbek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šubr springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milne rent richting de bal. Galetka geeft de bal voor. Milne met een sublieme pass. Eresov heeft problemen om de bal te vangen. Eresov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bajor kopt de bal weg. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne speelt de bal door. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Galetka passt de bal zonder na te denken. Myslbek speelt de bal door. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel. Barbés probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 57%, AC Oranjes 43%.
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 0:3

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Romaszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Akdaş rent richting de bal. Akdaş met een sublieme pass. Myslbek heeft problemen om de bal te vangen. Myslbek geeft een hoge lob. Barbés bokst de bal weg. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 1:3

59e minuut.
Bojar is nu in balbezit. Bojar geeft een lange en hoge pass. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 2:3

60e minuut.
Eresov is nu in balbezit. Eresov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuzio de bal. Kuzio schiet op doel. Galetka onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bojar geeft de bal voor. Inworp. Bajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nicolás geeft de bal voor. Eresov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaliberka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov is nu in balbezit. Eresov passt de bal met de wreef. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetka passt de bal zonder na te denken. Milne speelt de bal door. Eresov is nu in balbezit. Eresov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Myslbek met een sublieme pass. Della geeft een lange en hoge pass. Eresov kopt de bal weg. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne schiet op doel. Bohdánek bokst de bal weg.

87e minuut.
Arosemena is nu in balbezit. Arosemena speelt de bal door. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek geeft de bal voor. Paranghel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 40%, AC Oranjes 60%.
TJ Kings Rozvadov - AC Oranjes 2:3