Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha Ajax Trnava
4 - 4 - 2 wing Tactiek onemanflying
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kiprich kopt de bal weg. Klungelig pakt Dancs de bal. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Markiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hlahůlek heeft problemen om de bal te vangen. Hlahůlek geeft een lange en hoge pass. Daar is Raizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley rent richting de bal. Ambersley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mržljaković probeert naar een medespeler te passen. İğdeli rent richting de bal. İğdeli geeft een hoge lob. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley draait met de bal, schiet en ... Markiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İğdeli neemt de hoekschop. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:1

12e minuut.
Mržljaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mržljaković passt de bal zonder na te denken. İğdeli probeert naar een medespeler te passen. Ambersley rent richting de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hlahůlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlahůlek passt de bal zonder na te denken. Kufieta rent richting de bal. Ambersley onderschept slim de pass. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:2

19e minuut.
İğdeli met een snelle inworp. Mržljaković speelt de bal door. Daar is Ambersley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley schiet op doel. Markiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kiprich geeft een lange en hoge pass. Markiel met een sublieme pass. Bačkora kopt de bal weg. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft een hoge lob. Cilibeanu heeft problemen om de bal te vangen. İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. İğdeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Markiel met een harde bal richting middenveld. Kiprich kopt de bal weg. İğdeli rent richting de bal. İğdeli geeft een hoge lob. Ambersley maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:3

28e minuut.
Mržljaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hlahůlek de bal. Hlahůlek met een sublieme pass. Daar is İğdeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İğdeli passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kufieta kopt de bal weg. İğdeli rent richting de bal. İğdeli passt de bal in één keer door. Hlahůlek is nu in balbezit. Hlahůlek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hobst kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starka met de inworp. Mržljaković geeft een lange en hoge pass. Ambersley maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:4

35e minuut.
Bačkora kopt de bal weg. Hlahůlek rent richting de bal. Hlahůlek geeft een lange en hoge pass. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Markiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:5

40e minuut.
Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Hlahůlek geeft de bal voor. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. Dancs probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kufieta onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hlahůlek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ambersley de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:6

43e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert İğdeli de bal onder controle te krijgen. Mržljaković is nu in balbezit. Mržljaković haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 84%, Ajax Trnava 16%.
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:6

51e minuut.
İğdeli met een sublieme pass. Hlahůlek heeft problemen om de bal te vangen. Hlahůlek met een sublieme pass. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Yuexi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barosanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raizel heeft problemen om de bal te vangen. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cilibeanu speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mržljaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mržljaković geeft een lange en hoge pass. Ambersley krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mržljaković onderschept slim de pass. Mržljaković passt de bal zonder na te denken. İğdeli is nu in balbezit. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Hlahůlek geeft de bal voor. Daar is Dancs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:7

62e minuut.
İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley is nu in balbezit. İğdeli rent richting de bal. İğdeli schiet op doel. Markiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:8

68e minuut.
Mržljaković is nu in balbezit. Mržljaković geeft een lange en hoge pass. Daar is Raizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
İğdeli passt de bal met de wreef. Hlahůlek is nu in balbezit. Hlahůlek probeert naar een medespeler te passen. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. Markiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ambersley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambersley schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:9

79e minuut.
Solti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley onderschept slim de pass. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ambersley schiet op doel. Kufieta probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hlahůlek zal de hoekschop nemen. Ambersley krijgt zijn hoofd ertegen. Markiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Doeltrap. Markiel met een harde bal richting middenveld. İğdeli kopt de bal weg. Ambersley rent richting de bal. Ambersley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Egyed speelt de bal door. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley passt de bal in één keer door. Hlahůlek rent richting de bal. Hlahůlek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hlahůlek onderschept slim de pass. Hlahůlek geeft een lange en hoge pass. Dancs is nu in balbezit. Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Ambersley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 77%, Ajax Trnava 23%.
Jizni Supi Praha - Ajax Trnava 0:10