Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Letná
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20295
AC Sparta Praha AFC CannaValley
co je kua Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 18.8
wonderbaarlijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Dunlop onderschept slim de pass. Mourál rent richting de bal. Mourál passt de bal zonder na te denken. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Buitenspel voor Votrubec. Goede buitenspelval van de verdediging. Peralta neemt vlug de vrije trap. Bradu kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
O`Sullivan onderschept slim de pass. O`Sullivan met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Maceček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 1:0

11e minuut.
Szöllősi rent richting de bal. Szöllősi speelt de bal door. Manka speelt de bal door. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Narcis verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dunlop speelt de bal door. Čivrný rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 2:0

14e minuut.
Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal in één keer door. O`Sullivan rent richting de bal. Daar is O`Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Indra rent richting de bal. Mourál onderschept slim de pass. O`Sullivan is nu in balbezit. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 3:0

22e minuut.
Manka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan geeft een hoge lob. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Maceček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu is nu in balbezit. O`Sullivan rent richting de bal. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnčíř is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu draait met de bal, schiet en ... Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 4:0

29e minuut.
Szöllősi met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Met opzet legt Indra zijn tegenspeler op de grond. Bradu raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Sullivan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 5:0

31e minuut.
Dunlop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Manka is nu in balbezit. Manka speelt de bal door. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrnčíř kopt de bal weg. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 6:0

34e minuut.
Hrnčíř geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manka met een snelle inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Dvorský de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maceček trapt de bal weg. Manka controleert de bal met de borst. Manka passt de bal in één keer door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manka zal de hoekschop nemen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Maceček bokst de bal weg.

40e minuut.
O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mourál kopt de bal weg. Špeluňka heeft problemen om de bal te vangen. Špeluňka probeert naar een medespeler te passen. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 7:0

44e minuut.
Narcis kopt de bal weg. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 17%, AFC CannaValley 83%.
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 7:0

48e minuut.
Mourál verovert de bal door een tackle van achteren. Mourál geeft een hoge lob. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 8:0

55e minuut.
Votrubec rent richting de bal. Szöllősi onderschept slim de pass. Szöllősi geeft de bal voor. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Narcis met een snelle inworp. Horňák controleert de bal met de borst. Peralta met een sublieme pass. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Hrnčíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 9:0

58e minuut.
Votrubec met een sublieme pass. Dunlop is nu in balbezit. Dunlop geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan controleert de bal met de borst. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 10:0

61e minuut.
Manka geeft een hoge lob. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvorský. Bradu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. O`Sullivan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Maceček speelt de bal door. Manka kopt de bal weg. O`Sullivan heeft problemen om de bal te vangen. O`Sullivan schiet op doel. Dunlop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maceček bokst de bal weg.

66e minuut.
Indra bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 11:0

68e minuut.
Mourál rent richting de bal. Mourál geeft een hoge lob. Indra probeert de bal aan de voet te houden. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 12:0

70e minuut.
Szöllősi rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan passt de bal zonder na te denken. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
O`Sullivan rent richting de bal. Bradu is nu in balbezit. O`Sullivan is nu in balbezit. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 13:0

75e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Hardy geeft de bal voor. Bradu controleert de bal met de borst. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hardy passt de bal in één keer door. O`Sullivan is nu in balbezit. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu schiet op doel. Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 14:0

81e minuut.
Koloman heeft problemen om de bal te vangen. Hardy is nu in balbezit. Hardy geeft een lange en hoge pass. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szöllősi onderschept slim de pass. Szöllősi geeft de bal voor. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 11%, AFC CannaValley 89%.
AC Sparta Praha - AFC CannaValley 14:0