Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZBROJOVKA Kuřim AFC CannaValley
KŘ Levátoris Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Indra probeert de bal aan de voet te houden. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Plotár rent richting de bal. Plotár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelyněk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šašlik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Šašlik passt de bal in één keer door. Kuchár rent richting de bal. Indra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Indra krijgt een gele kaart. Kuchár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár onderschept slim de pass. Plotár speelt de bal door. Hucovič rent richting de bal. Hucovič draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Křemenáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šašlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašlik passt de bal zonder na te denken. Hucovič is nu in balbezit. Hucovič draait met de bal, schiet en ... Maceček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - AFC CannaValley 1:0

21e minuut.
Plotár onderschept slim de pass. Plotár met een sublieme pass. Daar is Hucovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - AFC CannaValley 2:0

26e minuut.
Pelyněk geeft een lange en hoge pass. Čivrný heeft problemen om de bal te vangen. Pelyněk geeft een lange en hoge pass. Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Křemenáč geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Křemenáč onderschept slim de pass. Narcis is nu in balbezit. Křemenáč verovert de bal door een tackle van achteren. Křemenáč geeft een hoge lob. Plotár krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Koňařík de bal. Koňařík met een sublieme pass. Daar is Plotár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hucovič rent richting de bal. Hucovič haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuchár rent richting de bal. De bal raakt de paal. Kuchár is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kuchár haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pelyněk passt de bal met de wreef. Plotár rent richting de bal. Hrnčíř met een sublieme pass. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 17%, AFC CannaValley 83%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - AFC CannaValley 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Votrubec de bal. Jakubec geeft de bal voor. Hrnčíř heeft problemen om de bal te vangen. Kuchár is nu in balbezit. Kuchár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Křemenáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narcis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchár. Kuchár krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čivrný met een snelle inworp. Kuchár speelt de bal door. Pelyněk rent richting de bal. Pelyněk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dunlop geeft een hoge lob. Inworp. Křemenáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šašlik is nu in balbezit. Šašlik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Culínek geeft een hoge lob. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hucovič krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Šašlik speelt de bal door. Kuchár met een sublieme pass. Plotár probeert naar een medespeler te passen. Hucovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Homola is nu in balbezit. Koňařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Koňařík geeft een lange en hoge pass. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrnčíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár onderschept slim de pass. Plotár geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pelyněk speelt de bal door. Hrnčíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucovič onderschept slim de pass. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Narcis heeft problemen om de bal te vangen. Křemenáč speelt de bal door. Hucovič rent richting de bal. Hucovič haalt uit met een fantastische trap. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - AFC CannaValley 3:0

84e minuut.
Plotár probeert de bal aan de voet te houden. Kuchár rent richting de bal. Kuchár passt de bal met de wreef. Křemenáč is nu in balbezit. Křemenáč geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Křemenáč rent richting de bal. Křemenáč geeft een hoge lob. Plotár kopt de bal weg. Hucovič is nu in balbezit. Hucovič schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 26%, AFC CannaValley 74%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - AFC CannaValley 3:0