Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha FC Kačer
343 Tactiek moje
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Josefsen is nu in balbezit. Han-Kim is nu in balbezit. Han-Kim speelt de bal door. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:0

16e minuut.
D`Annunzio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Fino met een snelle inworp. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Potier geeft een hoge lob. Anliker kopt de bal weg. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski schiet op doel. Davidsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:1

38e minuut.
Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Solti rent richting de bal. Gilewski maakt een afschuwelijke overtreding. Gilewski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Standaert geeft een hoge lob. Buitenspel voor Solti. Goede buitenspelval van de verdediging. Além neemt vlug de vrije trap. Gilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Davidsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:2

41e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Gilewski probeert de bal met de borst te controleren. Costîrchin rent richting de bal. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 50%, FC Kačer 50%.
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:2

48e minuut.
Costîrchin is nu in balbezit. Gasco is nu in balbezit. Gasco speelt de bal door. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gilewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Anliker de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gasco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gilewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Josefsen controleert de bal met de borst. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker passt de bal met de wreef. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:3

61e minuut.
Standaert geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Tadejewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Zubal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gilewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anliker rent richting de bal. Davidsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Além verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Di Fino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi geeft een lange en hoge pass. Dempsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Han-Kim is nu in balbezit. Han-Kim speelt de bal door. Gasco met een sublieme pass. Anliker is nu in balbezit. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Davidsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Välling onderschept slim de pass. Välling probeert naar een medespeler te passen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Annunzio onderschept slim de pass. D`Annunzio geeft een lange en hoge pass. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski draait met de bal, schiet en ... Davidsen bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Zubal de bal. Gasco rent richting de bal. Gasco passt de bal zonder na te denken. Anliker is nu in balbezit. Anliker schiet op doel. Davidsen bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stewart de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 62%, FC Kačer 38%.
Jizni Supi Praha - FC Kačer 1:3