Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Letná
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20949
AC Sparta Praha TJ Kings Rozvadov
co je kua Tactiek 442
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
51.3 gemiddelde waardering 48.3
outstanding Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mourál rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. Galetka rent richting de bal. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan schiet op doel. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Šubr rent richting de bal. O`Sullivan is nu in balbezit. Met opzet legt Arosemena zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arosemena naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
O`Sullivan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hardy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bradu kopt de bal weg. O`Sullivan is nu in balbezit. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Bohdánek bokst de bal weg.

7e minuut.
Bohdánek probeert naar een medespeler te passen. Palarz kopt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 1:0

8e minuut.
Troller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Bohdánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Covaci geeft de bal voor. Troller bereikt de bal nog maar net als eerste. Troller met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hardy met een sublieme pass. Klungelig pakt Majsner de bal. Bradu is nu in balbezit. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu schiet op doel. Bohdánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Gawryś speelt de bal door. Mourál bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu rent richting de bal. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Galetka kopt de bal weg. Bojar rent richting de bal. Bojar geeft een hoge lob. Mourál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Troller geeft een hoge lob. O`Sullivan rent richting de bal. Galetka speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 2:0

27e minuut.
Covaci passt de bal in één keer door. Mourál rent richting de bal. Mourál speelt de bal door. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 3:0

31e minuut.
Myslbek passt de bal zonder na te denken. Šubr is nu in balbezit. Hardy maakt een afschuwelijke overtreding. Hardy krijgt een gele kaart. Šubr raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šubr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Szöllősi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Covaci de bal. Inworp. Troller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Troller controleert de bal met de borst. Kaliberka is nu in balbezit. Troller verovert de bal door een tackle van achteren. Troller geeft de bal voor. Bradu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 4:0

43e minuut.
Troller probeert naar een medespeler te passen. Bradu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bradu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 25%, TJ Kings Rozvadov 75%.
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 4:0

46e minuut.
Šubr met een sublieme pass. Bojar rent richting de bal. Palarz met een sublieme pass. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Bohdánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
Kaliberka met de inworp. Mourál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourál met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bohdánek met een sublieme pass. Hardy kopt de bal weg. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 5:0

66e minuut.
Troller rent richting de bal. Inworp. Troller met de inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Bohdánek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hardy verovert de bal door een tackle van achteren. Hardy geeft de bal voor. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 6:0

77e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een hoge lob. O`Sullivan kopt de bal weg. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt O`Sullivan de bal. Majsner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Sullivan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bradu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 7:0

90e minuut.
Kaliberka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troller met een snelle inworp. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sparta Praha 25%, TJ Kings Rozvadov 75%.
AC Sparta Praha - TJ Kings Rozvadov 7:0