Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK Rakovník ArsenaI FC
3-4-3 up Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Mason geeft een hoge lob. Krištof speelt de bal door. Sędek is nu in balbezit. Garcin verovert de bal door een tackle van achteren. Garcin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Almeida de bal. Almeida passt de bal met de wreef. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel. Kochanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Anczok rent richting de bal. Anczok geeft de bal voor. van Gelder controleert de bal met de borst. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sędek met een sublieme pass. Mason met een sublieme pass. Fries is nu in balbezit. Fries haalt uit met een fantastische trap. Krištof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 1:0

10e minuut.
Vicente Júnior probeert naar een medespeler te passen. Paisán is nu in balbezit. Paisán geeft de bal voor. Fries is nu in balbezit. Fries haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vervaecke met een sublieme pass. El-Atrash is nu in balbezit. Vicente Júnior is nu in balbezit. Vicente Júnior geeft een lange en hoge pass. Garcin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 1:1

15e minuut.
Bombardi speelt de bal door. Daar is Paulusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel. Kochanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 1:2

18e minuut.
Anczok passt de bal in één keer door. Garcin rent richting de bal. Garcin probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bombardi geeft een lange en hoge pass. Fries is nu in balbezit. Fries passt de bal zonder na te denken. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:2

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altınkapı zal de hoekschop nemen. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła schiet op doel. Krištof bokst de bal weg. Leclerc verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pisanu passt de bal met de wreef. El-Atrash is nu in balbezit. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft de bal voor. Garcin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fries bereikt de bal nog maar net als eerste. Fries passt de bal in één keer door. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leclerc de bal onder controle te krijgen. Krištof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puñales probeert naar een medespeler te passen. Altınkapı geeft een lange en hoge pass. Gaduła rent richting de bal. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Krištof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puñales is nu in balbezit. Puñales geeft een hoge lob. Mekiš kopt de bal weg. Klungelig pakt Fries de bal. Fries schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Almeida passt de bal in één keer door. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior geeft een hoge lob. Garcin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:3

43e minuut.
van Gelder heeft problemen om de bal te vangen. Sędek is nu in balbezit. Sędek passt de bal in één keer door. Fries is nu in balbezit. Fries haalt uit met een fantastische trap. Krištof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 58%, ArsenaI FC 42%.
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:3

51e minuut.
Leclerc met een sublieme pass. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędek. Sędek krijgt een gele kaart. Garcin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vervaecke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El-Atrash springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Paulusz passt de bal zonder na te denken. Fries is nu in balbezit. Mekiš rent richting de bal. Mekiš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puñales de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Almeida met een sublieme pass. Buitenspel voor Garcin. Goede buitenspelval van de verdediging. Paisán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gaduła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaduła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vervaecke kopt de bal weg. Almeida is nu in balbezit. Almeida speelt de bal door. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcin draait met de bal, schiet en ... Kochanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Chałas passt de bal met de wreef. El-Atrash rent richting de bal. Paulusz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Paulusz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paulusz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Vervaecke passt de bal in één keer door. Vicente Júnior probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash schiet op doel. Kochanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:4

84e minuut.
Vervaecke met een sublieme pass. Pisanu speelt de bal door. Vicente Júnior met een sublieme pass. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vervaecke geeft de bal voor. Garcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van van Gelder ... Strafschop! Garcin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almeida neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:5

88e minuut.
Almeida is nu in balbezit. El-Atrash is nu in balbezit. Almeida is nu in balbezit. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 51%, ArsenaI FC 49%.
SPARTAK Rakovník - ArsenaI FC 2:6